(VIDEO) SVE SPREMNO ZA KRALJEVSKO VENČANJE: Pozvano 600 gostiju, a pogledajte kako se prave pozivnice sa zlatnim pečatom
Foto: Reuters

RASKOŠ

(VIDEO) SVE SPREMNO ZA KRALJEVSKO VENČANJE: Pozvano 600 gostiju, a pogledajte kako se prave pozivnice sa zlatnim pečatom

Planeta -

Britanski princ Hari i njegova verenica Megan Markl pozvali su 600 gostiju na svoje venčanje u maju, ali ko se sve našao na spisku još uvek nije objavljeno.

Iz Kensingtonske palate su saopštili kako će svi oni koji su pozvani na ceremoniju 19. maja u kapeli Svetog Đorđa u dvorcu Vindzor, domu kraljice Elizabete, biti pozvani i na ručak.

Kasnije tog dana u večernjim satima, 200 gostiju prisustvovaće privatnom prijemu u obližnjoj kući Frogmor, čiji će domaćin biti princ Čarls.

Iz palate su naveli da su pozivnice sa zlatnim pečatom i ivicama poslate ove nedelje. Na pozivnicama piše i da dres kod podrazumeva uniformu, frak ili odelo sa šeširom.

Pozivnice su štampane mašinom iz 30-ih godina prošlog veka.

Oko 1.900 ljudi bilo je pozvano na raskošno venčanje Harijevog starijeg brata Vilijama i Kejt Midlton u londonskoj Vestminsterskoj opatiji 2011. godine.

Kurir.rs/Skaj njuz Foto: Fonet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track