(VIDEO) POSTAO ŽENA DA BI RANIJE OTIŠAO U PENZIJU?! Slučaj koji je podelio javnost!
Foto: Printscreen/ Youtube

ŠOK U ARGENTINI

(VIDEO) POSTAO ŽENA DA BI RANIJE OTIŠAO U PENZIJU?! Slučaj koji je podelio javnost!

Planeta -

Argentinac je izazvao raspravu u javnosti pošto je promenio ime i postao žena u ličnoj karti kako bi umesto sa 65 godina u penziju otišao ranije odnosno sa 60.

Serđio Lazarovič iskoristio je zakon svoje države i promenio ime u Serđija. Sve je to u javnosti objavio njegov rođak koji je medijima rekao da je Serđio nastavio da živi u heteroseksualnoj vezi sa ženom i nakon što je dao zahtev za promenom pola.

"U životu je imao puno veza i sve su bile sa ženama. Najduže je bio s majkom svoje dece. Ta je veza trajala 20, 25 godina, a onda su se razveli. Nakon toga je opet bio u vezama i to sa ženama. Neke su trajale duže, a neke kraće. Nikada ga nisu privlačili muškarci i često je govorio protiv homoseksualaca i transseksualaca",rekao je rođak. Rođak dodaje kako im se Serđio često žalio da je zakon o penzionisanju žena i muškaraca nepravedan. Govorio je da je nepošteno da žene idu u penziju ranije i rekao je da će on nešto preduzeti u vezi toga.

"Prvo je kontaktirao advokata i planirao je da podnese tužbu, ali je shvatio da bi mogle da prođu godine dok se ne donese presuda", rekao je rođak.

Serđija Lazarovič je izašla u medije i tvrdi da je priča izmišljena i lažna.

Priznaje da je promenila pol, ali zbog ličnih razloga koje nikome ne želi da objašnjava.

Prema zakonu u Argentini pol se može promeniti bez operacije ili hormonske terapije.

Serđija još nije tražila ranije penzionisanje.

Kurir.rs/ 24sata.hr

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track