(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) HOROR U INDIJI: Muž je 100 puta bičem udario pred celim selom, a kada se onesvestila od bola, okupljena masa pokušala da je siluje!
Foto: Printscreen/ Youtube

JEZIVO

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) HOROR U INDIJI: Muž je 100 puta bičem udario pred celim selom, a kada se onesvestila od bola, okupljena masa pokušala da je siluje!

Planeta -

Muž koji je optužio suprugu da ga je prevarila, krvnički ju je pretukao za kaznu, nakon čega se nesrećna žena onesvestila ispred mase ljudi koji su potom pokušali da je siluju.

Užasan incident dogodio se na severu Indije.

Na snimku koji se pojavio na intenetu vidi se kako preplašena žena, vezana rukama na konopcu visi sa drveta, a može se čuti kako vrišti u bolu dok je muž udara.

Grupa muškaraca i dečaka stajala je u krugu oko nje i gledala mučenje, sve dok nije pala u nesvest od udaraca.

Ali njene patnje se nisu tu završile. Kako pišu tamošnji mediji, meštani sela su je onda seksualno napadali i pokušali da je siluju.

Kada se osvestila upozorili su je da ništa ne govori policiji, a zatim se razbežali.

Divljačko kažnjavanje usledilo je kada ju je nezvanični lokalni sud proglasio krivom da je pobegla sa svojim dečkom. Prema navodima policije žena je pobegla sa ljubavnikom.

Međutim, 10. marta je njen muž poslao ljude da je ubede da se vrati kući, koji su joj rekli da će joj sve oprostiti i zaboraviti na prošlost. Ali kada se vratila, sud sačinjen od starijih meštana sela bio je rešen da odredi kaznu, i odlučio da muž mora 100 puta da je udari kaišem.

Nesrećna žena je bila teško povređena i podenla je tužbu protiv muža.

Policijski inspektor Altaf Ansari, rekao je:

"Prijavili smo slučaj protiv njenog muža Saudana, bivšeg šefa sela Šerha Singha i njegovog sina Shravansinha i uhapsili ih. Pokrenuli smo i lov na druge optužene. Žena je poslata u bolnicu radi pregleda."

Kurir.rs/ Dejli mejl

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja