(FOTO) MRAČNA PORODIČNA TAJNA MILIJARDERA: Isplivali jezivi detalji o Maskovom ocu!
Foto: Reuters

PROCURILE INFORMACIJE

(FOTO) MRAČNA PORODIČNA TAJNA MILIJARDERA: Isplivali jezivi detalji o Maskovom ocu!

Planeta -

Otac milijardera Ilona Maska ima dete sa svojom pastorkom koju je usvojio kao četverogodišnjakinju.

Neverovatno otkriće britanskih medija moglo bi tako da potvrdi gorku istinu o jednoj od najbogatijih porodica na svetu.

Svojevremeno je Mask za svog 72-godišnjeg oca Erola rekao da se radi o "zlom čoveku" koji je "uradio puno zlih stvari". Iako nije išao u detalje, novo otkriće sigurno je zaprepastilo mnoge.

Britanski mediji otkrili su i kako je Mask skoro poludeo kad je saznao da je njegov otac ujedno i otac deteta njegove usvojene polusestre Jane Bezudehotkoja je živela s njim dok su zajedno odrastali u domu Maskovih.

Inače, Erol je bio oženjen za Janinu majku Hajde punih 18 godina i zajedno imaju ćerke Ašu i Aleksandru. Uprkos tome, on je za rekao kako se jedva seća te veze.

Jana, koja je imala četiri godine kada se njena majka udala za Erola, već je imala jedno dete pre ovoga, dok je Masku senioru ovo peto dete.

Povučeni dečak koji je voleo da čita naučnu fantastiku prešao je veliki put. Iako je u detinjstvu bio pomalo nespretan, a u školi zlostavljan, on je danas jedan od najuspešnijih biznismena, inovatora i revolucionara na polju tehnologije u svetu.

Izvori iz kruga porodice kažu da je ovaj događaj uneo pravi razdor među njenim članovima.

"Cela porodica je postala ogorčena kada smo saznali. To je razlog zašto je Ilon toliko besan na Erola. Znate, on je njoj jedini otac koga je ikada poznavala, a sada je i otac njenog deteta", izjavio je neimenovani član porodice Mask.

Kurir.rs/ Dejli mejl

Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track