Najnovije vesti

OTAC POZNATOG MILIJARDERA PROGOVORIO O SINU KOGA JE DOBIO SA PASTORKOM: Bili smo usamljeni, to je bio Božji plan
Foto: Facebook

PORODIČNI SKANDAL

OTAC POZNATOG MILIJARDERA PROGOVORIO O SINU KOGA JE DOBIO SA PASTORKOM: Bili smo usamljeni, to je bio Božji plan

Planeta

Erol Mask (72), otac milijardera Ilona Maska, otkrio je prošlog vikenda da je dobio dete sa pastorkom Janom Bezoidenhot (30), ćerkom svoje bivše supruge Hajde.

Jana je imala četiri godine kada se njena majka udala za Erola. Osamnaest godina kasnije su se razveli.

 

Erol je otkrio da u Jani nikada nije video poćerku, jer je ona veći deo detinjstva provela daleko od porodice, i da su nedavno ponovo uspostavili kontakt, posle raskida Janine veze s drugim mušarcem.


"Bili smo usamljeni i izgubljeni. Jedno se dovezivalo na drugo, moglo bi se reći da je to bio Božji plan ili plan prirode", izjavio je on.

 


Iako ne živi sa Janom i desetomesečnim sinom Eliotom Rašom Maskom, kaže da je on "izvanredno dete", a Jana "čarobna devojka i divna majka".


Kako prenose strani mediji, Ilon je poludeo kada je saznao za njihovu vezu, a u intervju za "Roling stoun" novembra prošle godine opisao je oca kao "užasnog čoveka".

 

foto: fonet/AP

 

Vest je uznemirila i Erolovu ćerku Aleksandru "Ali" Mask. Iako je od nje očekivao "podršku i razumevanje", rekla mu je da je "lud i mentalno poremećen" i da porodica misli da je "postao senilan i da treba da ide u starački dom, a ne da vodi uzbudljiv život i ima malu bebu", otkrio je Erol.

 

Kurir.rs/Hafington post
Foto: Facebook/Errol Graham Musk

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...