(VIDEO) NIKO NIJE VEROVAO DA ĆE PREŽIVETI: Pala je u komu, a onda su se dogodila čuda, jedno na Božić, drugo na Uskrs!
Foto: printscreen Youtube

neverovatno

(VIDEO) NIKO NIJE VEROVAO DA ĆE PREŽIVETI: Pala je u komu, a onda su se dogodila čuda, jedno na Božić, drugo na Uskrs!

Planeta -

Amelia Banan, mlada policajka iz Argentine je u novembru 2016. godine išla na školovanje kada je doživela saobraćajnu nesreću.

Devojka je bila tada bila u petom mesecu trudnoće. Pretrpela je frakturu lobanje i teško oštećenje mozga. U vozilu koje je sletelo sa puta su osim Amelije bila još četiri policijska službenika, a jedan od njih je bio i Amelijin suprug Kristian Espindola. On je inače vozio automobil i medijima je kasnije ispričao da je Amelia noć ranije sanjala nesreću.

U nesreći nitko osim Amelije nije bio povređen. Beba je preživela nesreću, a njena majka je pala u komu. Na Božić se dogodilo prvo čudo. Lekari su carskim rezom porodili Ameliju koja je rodila zdravog sina Santina. Porodica je sve vreme posećivala Ameliju u bolnici i razgovarala sa njom.

Na Uskrs 2017. godine dogodilo se drugo čudo. Amelia se probudila iz kome i prvi put primila u naručje svog sina. Uskoro je počela da govori i u početku je samo mogla da odgovara na jednostavna pitanja sa "da" i "ne".

"Lekari su nam rekli da je buđenje moje sestre iz kome Božje čudo", rekao je Amelijin brat Cezar. Mediji u Argentini javili su u su u decembru prošle godin da se Amelija (34) dobro oporavlja, i da je kod kuće proslavila prvi rođendan sina.

Kurir.rs/Metro

Foto printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track