SKANDAL! MAJCI TROJE DECE ODBILI DA LEČE KANCER: Šokirali je objašnjenjem, kada je otišla na privatnu kliniku bilo je kasno
Foto: Facebook

ludilo

SKANDAL! MAJCI TROJE DECE ODBILI DA LEČE KANCER: Šokirali je objašnjenjem, kada je otišla na privatnu kliniku bilo je kasno

Planeta -

Majka troje dece kojoj su u državnoj ustanovi rekli da se "rak nije dovoljno proširio" kako bi išla na tretman je umrla.

Luiza Glidel je dijagnostifikovan rak grlića materice u februaru 2016. godine, nakon što su lekari prvobitno mislili da se radi o postnatalnim simptomima.

Žena (38) iz Silebija bila je šokirana kada je saznala da se bolest širi i da je neizlečiva.

Očajna Liuza je pokušala je da dobije imunoterapiju preko državnog zdravstvenog osiguranja (NHS) kako bi produžila život.

Ali ona je odbijena jer su u NHS tvrdili da "nema dovoljno raka".

Nesrećna žena nije želela da se preda bez borbe, pa je potrošila 200.000 funti na tretman u jednoj nemačkoj klinici.

Tretman koji je produžio život platila je ušteđevinom i prilozima prijatelja.

Luiz je umrla prošle subote a iza nje su ostali Džozefa (13), Mateo (11) i dvogodišnji Juda.

"Naša prelepa Luiza umrla je mirno jutros okružena ljubavlju. Mi smo večno zahvalni za svu ljubav i podršku koju ste nam dali tokom poslednje dve godine. Louiza nikada nije odustala od borbe - učinila je sve što je mogla da bude što je moguće više sa svoja tri dečaka", kaže s u poruci na Fejsbuku.

"Sada je u miru i oslobođena je od svih bolova i patnji", kaže se u poruci.

Kako bi što više vremena provela sa svojo decom, ona je uzea svoju ušteđevinu, smanjila račune i odlučila da ne obnovi svoju kuhinju, koja je nedavno bila ozbiljno oštećena usled požara.

"Iako me je koštalo svega što imam, osim krova nad glavom, vredelo je da budem u mogućnosti da provedem neko vreme sa mojom decom. Sledeći korak je da prodajemo našu kuću, ali to nije tako jednostavno, deca su samo mlada", istakla je Luiz.

Kurir.rs/Mirror

Foto: Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) OVO JE RAZLOG ZBOG KOJEG JE UBIJEN PAVLE BULATOVIĆ?! Ili kako je Srbija izgubila 9 miliona dolara!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track