(VIDEO) TAJNI NOVAC SKRIPALJEVE DECE: Julija otrovana nakon što je pristupila računu sa 170.000 evra
Foto: Profimedia, Printscreen Twitter

šokantno

(VIDEO) TAJNI NOVAC SKRIPALJEVE DECE: Julija otrovana nakon što je pristupila računu sa 170.000 evra

Planeta -

Novac koji se nalazi u jednoj ruskoj banci, navodno je dobijen od prodaje kuće u Britaniji, u kojoj je sin Sergeja Skripalja, Aleksandar, živeo sa bivšom suprugom Natalijom.

Julija Skripalj, ćerka ruskog špijuna Sergeja Skripala, otrovana je nervnim agensom samo nekoliko dana nakon što je dobila pristup tajnom bankovnom računu na kome se nalazilo nešto više od 170.000 evra. Taj novac navodno je dobijen od prodaje kuće u Britaniji.

Krajem februara, Julija je od oca dobila punomoć, kako bi mogla da upravlja tajnim bankovnim računom svog pokojnog brata Aleksandra, koji je preminuo prošle godine u Sankt Peterburgu, pod nerazjašnjenim okolnostima.

Kako se navodi, novac koji se nalazi u jednoj ruskoj banci, navodno je dobijen od prodaje kuće u Britaniji, u kojoj je Aleksandar živeo sa bivšom suprugom, Natalijom.

Natalija, takođe ćerka bivšeg ruskog obaveštajca, sada je udata za teniskog trenera iz Velsa, a kad je prodala kuću u kojoj je živela sa Aleksandrom, isplatila mu je polovinu novca koji je dobila od prodaje.

Inače, bankovni račun otkrila je Skripaljeva rođaka Viktorija, koja bi uskoro trebalo da poseti Juliju u bolnici u Salsburiju. Viktoriji će britanske vlasti uskoro izdati vizu, tako da će ona biti prvi član porodice koji će posetiti Juliju i Sergeja Skripalja.

O sadašnjem stanju svoje rođake, Viktorija je rekla da se njena saznanja baziraju na informacijama koje je dobila od ruskih diplomata koji su joj preneli da je Julija otvorila oči, da može da jede i pije i da je čak progovorila nekoliko reči.

Ona i ostali članovi porodice još uvek nisu razgovarali sa Julijom.

Kurir.rs/Daily mail

Foto: Profimedia/Tviter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track