OVAKO IZGLEDA KADA PUTUJE SAUDIJSKI PRINC: Zakupio sve sobe u luksuznom hotelu, a zavrteće vam se u glavi kad vidite koliko to sve košta
Foto: AP

SALMANOVA SVITA

OVAKO IZGLEDA KADA PUTUJE SAUDIJSKI PRINC: Zakupio sve sobe u luksuznom hotelu, a zavrteće vam se u glavi kad vidite koliko to sve košta

Planeta -

Prestolonaslednik Saudijske Arabije, Mohamed bih Salman, još jednom je potvrdio da ne pita za cenu.

On i njegova pratnja rezervisali su ceo hotel sa pet zvezdica "For sizons" u Los Anđelesu, gde će boraviti tri noći.

Sobe u ovom luksuznom hotelu stoje oko 625 dolara za noć, a ukupno ih ima 285. Predsednički apartmani mogu koštati i 10.000 dolara po noćenju.

Ono što je najzanimljivije, sam prestolonaslednik neće boraviti u hotelu, nego će biti u privatnoj rezidenciji, tako da je hotel za njegovu pratnju i istaknute zvanice.

Ovo je prvo prinčevo putovanje u Los Anđeles i to nekoliko meseci nakon što je Saudijska Arabija potvrdila da će ukinuti svoju 35-godišnju zabranu na bioskope.

Salman je doputovao u Los Anđeles kako bi razgovorao sa velikim produkcijskim kućama, uključujući i gigante poput Diznijevog direktora Boba Igera, Ruperta Mardoka i Brajana Grejzera.

Princ je zainteresovan za nove industrije poput zabave, kako se više ne bi oslanjali na arapski glavni izvor zarade - naftu.

Kurir.rs/Wmagazine.com Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track