NOVE MUKE JULIJE SKRIPALJ: Strahuje da je njen verenik umešan u napad! Nestao je nakon trovanja i nikom se ne javlja!
Foto: Profimedia

planirali venčanje

NOVE MUKE JULIJE SKRIPALJ: Strahuje da je njen verenik umešan u napad! Nestao je nakon trovanja i nikom se ne javlja!

Planeta -

Ćerka ruskog bivšeg špijuna Sergeja Skripalja, Julija, nakon oporavka i izlaska iz bolnice je na novim mukama jer se, navodno plaši da je napad na nju i njenog oca zapravo izdaja od strane njenog verenika, prenose britanski mediji.

Izvor blizak Juliji tvrdi da ona sada najpre želi da se uveri da njen verenik nije bio deo plana protiv njenog oca.

Julija (33) i njen tri godine mlađi verenik Stjepan Vajkev, za kojeg se govorilo da je navodno povezan sa obaveštajnim strukturama, živeli su zajedno dve godine pre nego što je ona otputovala za Veliku Britaniju da bi se videla sa svojim ocem.

"Julija je zbunjena i misli da je bila koleteralna šteta u napadu. Ne može da se vidi niti čuje s njim kako bi saznala neke stvari. Uznemirena je zbog pomisli da ga možda nikada više neće videti" rekao je izvor blizak Juliji.

foto: Profimedia

Ipak, postoje navodi da je prava meta zapravo bila upravo Julija, i to zbog neslaganja verenikove porodice sa njihovom vezom. Navodi se da su Julija i Sergej Skripalj otrovani u "domaćem sporu" a da je nestanak njenog verenika samo dodatno podgrejao sumnje.

Julijina rođaka Viktorija je potvrdila da je Stjepanova porodica bila protiv njihove veze i otkrila da bi upravo to mogao da bude pravi razlog napada na Skripaljeve u Solzberiju. Kao razlog njenog odlaska u Britanije, navodi se i želja da oca izvesti o planovima za venčanje.

Viktorija je potvrdila da su navodi Dejli Mejla ojačali njena uverenja da je povod za napad na Skripaljeve bila Julijina veridba. Ona je prethodno ocenila Vikejeva kao čudnog.

"Iskreno, nikako ne mogu da razumem Stjepanovo ponašanje. Šokirana sam i uznemirena manjkom želje za kontaktom kod njega. Kako neko, ko sebe naziva nečijim verenikom, može da je napusti u ovim najtežim momentima i ne pokušava da stupi u kontakt s njom ili s nama" rekla je Viktorija i dodala da je njegovo ponašanje ozbiljno sumnjivo.

Upravo zboga je, kako kaže, ubeđena da je sve ovo deo porodnične svađe, a ne nečeg krupnije.

"Znam i da su novinari pokušali da stupe i kontakt s njim i da ga pronađu. I ja sam probala i nisam uspela. Kao da je propao uzemlju. Znam i da je ruska policija pokušavala da ga pronađe" rekla je ona.

Kako je potvrđeno, Julijin verenik nije ni pokušavao da pozove bolnicu u kojoj se Julija oporavljala nakon napada. Nije se ni jednog trenutka oglasio povodom nesrećnog događaja, već je izbrisao naloge na svim društvenim mrežama i rešio da se sakrije.

Kurir.rs / Daily Mail

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI : Evo šta su čuli očevici pada aviona kod Kovačice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja