(VIDEO) SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO SVET: Pronašla oca posle 20 godina, on joj napravio dete, a onda počinio jeziv zločin!
Foto: Printscreen Youtube

stravično

(VIDEO) SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO SVET: Pronašla oca posle 20 godina, on joj napravio dete, a onda počinio jeziv zločin!

Planeta -

Stiven Pladl (42) iz Severne Karoline izvršio je samoubistvo nakon što je brutalno ubio svoju biološku ćerku Kejti, njihovog zajedničkog sina i Kejtinog očuha.

Lokalne vlasti objavile su da je Pladl (43) pronađen mrtav u Njujorku u četvrtak ujutro. Tela njegove ćerke Kejti Pladl (20), njenog očuha Entonija Foskoa (56) i sedmomesečnog Beneta, deteta koje je dobio s Krejti, pronađena su kasnije u njihovoj kući u Severnoj Karolini.

Do tragedije je došlo samo dva meseca nakon što su Stiven i Kejsti Pladl optuženi za incesta, nakon što je otkriveno da su se otac i ćerka venčali i dobili dete.

Stiven i njegova supruga dali su Kejti na usvajanje pre 20 godina. Kejti je ceo život provela u hraniteljskoj porodici, a kada je napunila 18, dala se u potragu za svojim roditeljima.

Ubrzo je pronašla svog oca Stivena preko društvenih mreža, a nakon upoznavanja, vratila se da živi u kući svojih bioloških roditelja.

Ubrzo je njena majka shvatila da su Stiven i Kejti započeli ljubavnu vezu.

Porodica je počela da se raspada, a kada je Kejti ostala trudna, ona i Stiven su pobegli od kuće. Pladl se oženio svojom ćerkom prošlog jula, kada je već bila trudna. Krajem septembra prošle godine, Kejti je Stivenu rodila i sina.

Uhapšeni su krajem januara zbog sumnje da su počinili incest, a potom su pušteni iz pritvora uz kauciju. Istragom je ustanovljeno da je Stiven prvo ubio Kejti i bebu, a zatim i čoveka koji je odgajio Kejti, da bi na kraju izvršio samoubistvo.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto printscreen Facebook

.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track