HRVAT UDARIO MAČETOM NA SUNARODNIKA: Za krvavi obračun u Nemačkoj motiv verovatno ljubomora
Ilustracija, Foto: AP/Ilustracija

surovo

HRVAT UDARIO MAČETOM NA SUNARODNIKA: Za krvavi obračun u Nemačkoj motiv verovatno ljubomora

Planeta -

Još uvek је nepoznat motiv napada koji se u subotu desio u nemačkom gradu Ehingu kada je 35-godišnji Hrvat prijatelju na vrata došao besan i sa mačetom u ruci.

U subotu oko 22.40 sati 35-godišnji Hrvat pozvonio je na vrata stana svog prijatelja, sunarodnika. Bio je užasno ljut i sa mačetom u rukama, piše Merkur.de.

Nakon što mu je prijatelj otvorio vrata, 35-godišnjak ga je, bez upozorenja, udario pesnicom u lice, a potom levom rukom izvukao oružje.

"Prvobitno je izgledalo kao napad nožem", rekao je juče Hans-Peter Kamerer, portparol policije. Zapravo, radilo se o mačeti koja je išla prema glavi 31-godišnjaka.

Napadnuti mladić je jednom rukom sprečio napad i uhvatio oružje, kako kaže policija, golim rukama. Napadaču je ispala mačeta – a nakon toga je pobegao iz stana. U međuvremenu, sustanar je obavestio policiju koja je uhapsila počinioca.

Obojica su dobila posekotine po rukama. Napadač je odvezen u bolnicu, ali je ubrzo pušten kući. Policija sumnja da je motiv sukoba lične prirode - osveta ili ljubomora.

Kurir.rs/Dnevnik.hr

Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track