(FOTO) MISTERIOZNA SMRT SRPKINJE (24) U AMERICI: Pronašli je bez svesti pored puta, umrla u bolnici, ali niko ne zna uzrok!
Foto: printscreen Facebook

tragedija

(FOTO) MISTERIOZNA SMRT SRPKINJE (24) U AMERICI: Pronašli je bez svesti pored puta, umrla u bolnici, ali niko ne zna uzrok!

Planeta -

Državljanka Srbije Dragana Šolaja (24) preminula je pre nekoliko dana u bolnici u američkom gradu Fortuna u Kaliforniji, ali uzrok njene smrti još nije poznat.

Američka policija danima istražuje ovaj misteriozan slučaj, pošto je Dragana, koja je iz jednog mesta pored Novog Sada, otišla je pre nekoliko godina u Ameriku na program "Work and travel".

Njena cimerka je posumnjali da nešto nije u redu jer je čekala da se vrati kući, kako se nije pojavljivala satima krenula je da je traži.

Zabrinuta devojka otišla je i na aerodromu da proveri da li je devojka možda kupila avionsku kartu i vratila se u Srbiju. Kada je utvrdila da nije to uradila prijavila je nestanak policiji.

Dragana je pronađena 11. aprila rano ujutru na ulici i odmah prebačena u bolnicu u Fortuni, međutim preminula je dva dana kasnije. Sve vreme bila je u teškom stanju i nije bila sposobna da ispriča šta joj se dogodilo.

Policija je naredila obdukcija njenog tela i da se čekaju toksikološki nalazi kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Policiji je navodno prijavljeno da je delovala kao da je konzumirala alkohol ili drogu, što su njeni prijatelji demantovali, rekavši da ona nije koristila nikakve supstance, da je bila sportista, i da je retko i pila. Dragana je navodno pronađena u glavnoj ulici gradića koji ima manje od 12.000 stanovnika i u kojoj je dosta motela.

Njeni prijatelji ubrzo nakon vesti o tagičnoj smrti pokrenuli su akciju za pomoć njenoj porodici i za samo nekoliko dana skupili više od 20.000 dolara.

Dragana je kako saznaje izvor Blica otišla pre nekoliko godina u Kaliforniju kod dečka. Međutim, njenog dečka, inače čoveka dosta starijeg od nje, znaju kao problematičnog, a ranije je navodno hapšen zbog droge.

Kurir.rs/Blic

Foto printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track