(VIDEO) OGLASILA SE ŽENA ZLOGLASNOG NARKO-BOSA: Brinem se za mog muža, teško podnosi zatvor
Foto: AP

SLOMILI GA U ZATVORU

(VIDEO) OGLASILA SE ŽENA ZLOGLASNOG NARKO-BOSA: Brinem se za mog muža, teško podnosi zatvor

Planeta -

Supruga donedavno najvećeg narko-bosa današnjice, Hoakina Guzmana, poznatijeg kao El Čapo, prekinula je svoje ćutanje monologom ispred Saveznog suda u Bruklinu.

Ema Koronel se novinarima obratila posle saslušanja tokom koga su umesto El Čapa govorili njegovi advokati, a tvrdi kako je vrlo zabrinuta jer njen muž teško podnosi zatvor.

"Brinem se za njegovo zdravlje, u veoma lošem je psihološkom stanju. Oseća se loše, rekli su mi advokati, i to me jako brine", izjavila je, pa se upitala "kako će uopšte u ovakvom zdravstvenom stanju dočekati suđenje".

"Primetili smo da mu se psihičko stanje pogoršalo, ne samo pamćenje... već način na koji razume stvari. On više nije isti čovek koga sam upoznao", rekao je njegov advokat Eduardo Balarezo.

Bivša misica, 28-godišnja Koronel, u braku je s 61-godišnjim narko-bosom, šefom kartela Sinaloa, od 2007, a s njim ima i dve ćerke bliznakinje.

Podsetimo, meksički narko-bos je u nekoliko navrata bežao iz zatvora, a kada su ga Meksikanci uhapsili u januaru 2017. izručen je SAD. U Nnjjorku je pod strogim nadzorom, kaže da je svetlo u njegovoj samici stalno upaljeno, ventilacija loša, a da je temperatura ili previsoka ili premala.

El Čapo iščekuje suđenje za dilovanje droge, pranje novca, otmice i ubistva. Suđenje počinje u septembru.

Kurir.rs/100posto.hr Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track