(VIDEO) UHAPŠENA GLUMICA SEKTAŠICA: Alison Mek podvodila devojke vođi opasne sekte, oteo je i unuku princeze Jelisavete Karađorđević!
Foto: Printscreen, Reuters, Aleksandar Jovanović

horor u SAD

(VIDEO) UHAPŠENA GLUMICA SEKTAŠICA: Alison Mek podvodila devojke vođi opasne sekte, oteo je i unuku princeze Jelisavete Karađorđević!

Planeta -

Američka glumica Alison Mek, poznata po ulozi u seriji "Smolvil", uhapšena je zbog vrbovanja devojaka u opasnu sektu u čije kandže je upala i unuka naše princeze Jelisaveta.

Alison Mek navedena je kao desna ruka samozvanog gurua i osnivača sekte Neksium (Nxivm) Kita Ranijera (27) u kojoj su devojke bile prisiljavane na seks sa njim.

.

U kandžama ove zloglasne sekte završila je i Indija (26), unuka srpske princeze Jelisavete Karađorđević. Ranijer se krio u Meksiku gde je i uhapšen u martu ove godine. Sada je uhapšena glumica koja je regrutovala devojke za Neksium.

On ih je čak kao stoku žigosao užarenim žaračem sa inicijalima njegovog imena.

Alison je optužena za seks trafiking i zaveru, navodi se u optužnici, a pred sudom u Bruklinu gde je saslušana u petak izjavile je da se ne oseća krivom.

Ona je optužena za regrutovanje devojaka u tajno društvo koje im je predstavljeno kao program za samopomoć.

U sekti se našlo, kako se navodi, više od 50 devojaka koje su, pored okrutnog žigosanja Rejnijerovim inicijalima, bile prisiljavane na veoma rigorozne dijete kako bi bile mršave, kao i na seks.

foto: Youtube/Printscreen

Po stupanju u sektu, devojke su bile u obavezi da dostave sve informacije o članovima porodice i priljateljima, svoje gole fotografije i prava na pristupanje njihovoj imovini, čime im je prećeno ukoliko bi želele da odu, navode tužioci.

Da podsetimo Kit Ranijer, u čijoj je sekti i Indija, optužen za trgovinu ljudima i podvođenje žena, koje je terao na seks, a potom im telo žigosao svojim inicijalima

Kurir.rs / Reuters

Foto: Reuters / Gus Ruelas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track