(VIDEO) BRITANKA UMESTO ŠAMPONA DOBILA 20 AMERIČKIH PASOŠA: Savet policajca je šokirao!
Foto: Printscreen Facebook

greška

(VIDEO) BRITANKA UMESTO ŠAMPONA DOBILA 20 AMERIČKIH PASOŠA: Savet policajca je šokirao!

Planeta -

Nikol Mičel (46) iz Londona nije mogla da veruje svojim očima kada je otvorila paket koji joj je stigao brzom poštom i umesto šampona koji je naručila putem interneta ugledala 20 novih američkih pasoša.

Odmah je pozvala policiju koja joj je rekla da ih baci u đubre, ali je ubrzo potom pozvao viši policijski službenik i rekao da to nikako ne radi. Ona je zatim pozvala Ambasadu SAD.

.

"To je veliki propust, šta da je ovaj paket došao u ruke terorista? Bila sam preplašena jer niko nije hteo da mi objasni šta se dešava”, rekla je Britanka.

Posle nekoliko sati pasoše je preuzeo radniki Ambasade SAD u Londonu. Iz kompanije su rekli da su njen paket i paket za ambasadu stajali jedan pored drugog i da ih je radnik greškom zamenio.

Iz ambasade SAD kazali su kako veruju da je ovo bila obična greška koja se više neće ponoviti te da im je bezbednost i integritet putničkih dokumenata na prvom mestu.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto printscreen Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) BILA JE MUŠKARAC, A ONDA JE POČELA DA SE OBLAČI KAO ŽENA: Imala je više od 16 operacija, potroršila 130.000 evra da bi izgledala kao lutka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja