(VIDEO) SRBI JE PAMTE IZ POPULARNE LATINO SAPUNICE:  Nekadašnja zvezda meksičkih serija jedna od najlepših prvih dama na svetu!
Foto: EPA

DA LI JE SE SEĆATE?

(VIDEO) SRBI JE PAMTE IZ POPULARNE LATINO SAPUNICE: Nekadašnja zvezda meksičkih serija jedna od najlepših prvih dama na svetu!

Planeta -

O Melaniji Tramp često se priča kao o najlepšoj prvoj dami na svetu, međutim, lepoj Slovenki bi na crtu mogla da izađe i supruga predsednika Meksika Anhelika Rivera.

Riviera (48) je meksička je glumica poznata po brojnim ulogama u telenovelama, a široj javnosti kod nas je poznata po ulozi u seriji "Opijeni ljubavlju", (Destilando amor).

Anhelika Rivera je svoj životni put u velikom Meksiko Sitiju započela sa 17 godina, kada se prijavila za izbor lepotice u jednim lokalnim novinama i - pobedila.

foto: Reuters

Ova titula lokalne lepotice otvorila joj je brojna vrata, pa je od modela za kupaće kostime dospela do čuvene "Televise" i brojnih uloga u telenovelama.

foto: EPA

Zahvaljujući svojoj blistavoj lepoti Anhelika, koja je rastla u skromnoj sedmočlanoj porodici, već u tinejdžerskim danima je počela da dobija angažmane u reklama i televizijskim serijama.

Pre nego što je upoznala Enrikea Penja Nijetu Anhelika je godinama bila u bračnoj zajednici sa producentom Hosem Albertom Kastrom, s kojim ima tri ćerke.

Kurir.rs

Foto: EPA, Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track