(FOTO, VIDEO) MACA POBEGLA VLASNIKU, PA SE NEDELJU DANA KRILA PO AERODROMU: Pogledajte uz pomoć kog trika su je konačno uhvatili
Foto: Printscreen Twitter

DOLIJALA

(FOTO, VIDEO) MACA POBEGLA VLASNIKU, PA SE NEDELJU DANA KRILA PO AERODROMU: Pogledajte uz pomoć kog trika su je konačno uhvatili

Planeta -

Mačka koja je 20. aprila pobegla svom vlasniku pred samo ukrcavanje u avion na njujorškom aerodromu "Kenedi" uhvaćena je uz pomoć trika nakon više od nedelju dana skrivanja.

Mačka, po imenu Peper, namamljena je iz svog skrovišta u subotu, javlja danas AP pozivajući se na WABC-TV.

Juče je, ipak, policajac koji je predvodio poteru za mačkom zatražio pomoć od prijatelja njenog vlasnika, koji je Peper pozvao po imenu na mandarinskom jeziku i namamio je hranom, nakon čega su je zajedno uhvatili.

Peper je u bekstvu bila od 20. aprila, kada se iskrala dok se njen vlasnik pripremao da se sa njom ukrca u avion za Kinu.

Vlasnik odbegle mačke je morao da u Kinu, gde je dobio posao, morao da otputuje bez mezimice, koja je na aerodromu tada nestala bez traga.

Međutim, mačka je nakon toga više puta viđena na mestima zabranjenim za javnost u aerodromskom kompleksu, ali se nikako nije dala uhvatiti.

Prijatelj će vlasniku i odneti njegovu napokon nađenu ljubimicu.

Kurir.rs/ Tanjug

Foto: Printscreen/ Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track