(VIDEO) TINEJDŽERKA BRUTALNO UBIJENA U ITALIJI: Migranti silovali i raskomadali Pamelu (18), a evo šta su uradili sa njenim delovima tela!
Foto: Printscreen Facebook

dana sahranjena

(VIDEO) TINEJDŽERKA BRUTALNO UBIJENA U ITALIJI: Migranti silovali i raskomadali Pamelu (18), a evo šta su uradili sa njenim delovima tela!

Planeta -

Pamela Mastropjetro (18) koju su migranti raskomadali danas je uz prisustvo stotina Rimljana sahranjena .

Za ovo jezivo ubistvo osumnjičeni su trojica Nigerijaca, među kojima je jeden diler droge.

Itajijanska javnost je dodatno potresena jer za nekoliko dana počinje suđenje muškarcu koji je pucao na Afrikance u znak odmazde za brutalno ubistvo tinejdžerke.

Kada je Pamelin beli kovčega prekriven cvećem stigao pred crkvu porodica i stotine prijatelja i građana Rima je zapljeskalo, a zatim su pustili bele i ružičaste balone u nebo.

Pamela je ubijena pre tri meseca odmah po izlasku iz centra za odvikavanje od narkotika. Nju su trojica

Nigerijaca, među kojima i narkodiler 30. januara ubili i raskomadano telo spakovali u dva sanduka i ostavili uz put. Narkodiler je osumnjičen da je silovao Pamelu.

Među brojnim vencima belog cveća, na traci jednoga od njih pisalo je "Traini Luka".

Ovaj pripadnik krajnje desnice nije poznavao žrtvu, ali je želeo da osveti njenu smrt pa je 4. marta u centru Maćerate pucao na Afrikance, ranivši najmanje šest osoba.

Suđenje mu počinje u 9. maja. Jezivo ubistvo i rasistička odmazda mesec dana pre parlamentarnih izbora potresli su Italiju i upozorili na duboke napetosti zbog migranata u toj zemlji. U Italiju je poslednjih godina stiglo više stotina hiljada ljudi. U Maćerati su neofašistički aktivisti u petak preimenovali ulicu u kojoj je devojka ubijena u "Ulicu Pamele Mastropjetro, žrtve nigerijske mafije".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track