TRAMP UPOZORAVA: 13 ljutih demokrata što love ruske veštice imaju podzemne interese - i sud će ih razotkriti!
Foto: AP

SVE ĆE SE SAZNATI

TRAMP UPOZORAVA: 13 ljutih demokrata što love ruske veštice imaju podzemne interese - i sud će ih razotkriti!

Planeta -

VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp upozorio je danas demokrate iz tima za istragu o Rusiji da će sud utvrditi njihove "neotkrivene sukobe interesa".

"Trinaest ljutih demokrata zaduženih za lov na ruske veštice počinju da otkrivaju da postoji sudski sistem koji štiti ljude od nepravde... Čekajte samo, sud će utvrditi vaše neotkrivene sukobe interesa!", tvitovao je Tramp.

Američki predsednik se na toj popularnoj društvenoj mreži, borbenim tonom, oglasio o istrazi specijalnog istražitelja Roberta Miler o mogućem dosluhu između Trampovog predizbornog tima i Rusije. Napisao je da taj "lov na ruske veštice" ubrzano gubi kredibilitet i da istraga do sada nije našla nijedan dokaz o navodnoj ruskoj vezi.

Tramp je u petak pozdravio potez federalnog sudije koji je doveo u pitanje Mierov autoritet u sudskom procesu protiv bivšeg šefa njegovog predizbornog tima Pola Manaforta. Inače, Miler je republikanac, dok su neki članovi njegovog istražiteljskog tima demokrate, napominje američka agencija.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track