VAŠINGTON TAJMS: Istraga o Rusima nema veze sa Trampom! Cilj je da se sakrije paklena istina o Obami i Hilari!
Foto: Profimedia

o lovu na veštice

VAŠINGTON TAJMS: Istraga o Rusima nema veze sa Trampom! Cilj je da se sakrije paklena istina o Obami i Hilari!

Planeta -

Istraga protiv Donalda Trumpa je organizovana kampanja od strane Obaminih saradnika kako bi se sakrila istina o njegovom "licemernom i podmuklom režimu", piše Vašington tajms.

Sadašnji predsednik će i dalje biti zlostavljan i optuživan za “veze s Rusijom”, jer bi se inače kula od karata urušila i Amerikanci bi saznali sve o skali zločina Baraka Obame i Hilari Klinton, dodaje američki list.

"Američke patriote koje traže povratak reda, pravde i američkih ideala slobode i ravnopravnosti su u šoku i neverici gledajući svake večeri na televiziji poigravanje i sprdnju s Ustavom", istakao je novinar Tod Vud.

Autor dodaje da je očigledno da se elita urotila protiv legalno izabranog predsednika SAD i pita se zašto se dopušta nastavak ovog "lova na veštice".

foto: AP

Uopšte nije reč o Trampu, već o Obami i Hilari, navodi Vud.

"Rod Rozenštajn, Robert Miler i ostatak ove bande vrlo dobro znaju da ne bi trebalo krivično goniti Trumpa. To je samo taktika za postizanje pravog cilja. Sva ta drama se ne igra da se Trump odvuče pred sud, već da se spreči da ljudi u zemlji shvate kakav je zaista bio režim Baraka Obame", piše američki novinar.

"Oni ne mogu da zaustave ovu istragu jer bi inače Hilari, Obama, Keri, Džeret i svi ostali završili u zatvoru. Miler nije nikakav specijalni tužitelj, nego 'vratar' koji sprečava da istina ne izađe na videlo", navodi on.

foto: AP / Mary Altaffer

Vud dodaje da je za Hilari bila spremna uloga čuvara tajni koji će sprečiti da se sazna istina o Obaminom režimu. Zbog toga mu se (Obami) ona izvnjavala nakon poraza na izborima.

Kada je postalo jasno da će Trump pobediti, stvoren je plan. Odlučili su da unište Trumpa kroz organizovanu kampanju kako bi "pronašli ili stvorili neku vezu s Rusijom".

foto: Reuters

"Barak i njegova vesela banda izdajica su namerno oslabili Ameriku. Oni su prebacili stotine milijardi dolara svojim šefovima, gotovo su uništili našu vojsku, izdali su nas našim neprijateljima i izdali su saveznike. Oni nas dele čak i po rasi. Ukratko, učinili su sve kako bi uništili ovu veliku zemlju i istovremeno se obogatili", tvrdi autor članka.

"Ne, Miler ne može da stane, jer bi se u protivnom cela kula od karata urušila. Obama bi s Hilari završio u zatvoru i saznali bi se svi njihovi zločini počinjeni protiv svog naroda. Zato je Miler nezaustavljiv u cilju da ukloni Trampa i to će raditi do sledećih predsedničkih izbora. Zato Ministarstvo pravde neće davati podatke Kongresu. Zato su mediji glavne sudije u svemu ovome. Zato Piter Štrzok još uvek radi za FBI. Zato je Rod Rozenštajn tako arogantan i opstruktivan. Oni se neće zaustaviti, jer im je alternativa život u zatvoru", zaključuje Tod Vud, autor Vašington tajmsa.

Kurir.rs/Washingtontimes.com

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track