MAJKA MONSTRUM: Zbog pakla u koje je bacila svoje ćerkice (5 i 6) i najgora kazna je blaga!
Foto: Facebook / Morgan Summerlin

neviđena hladnokrvnost

MAJKA MONSTRUM: Zbog pakla u koje je bacila svoje ćerkice (5 i 6) i najgora kazna je blaga!

Planeta -

Morgan Samerlin se teško može nazvati majkom iako je rodila dve devojčice, koje je, nažalost, podvodila pedofilima za novac.

Amerikanka iz Džordžije (25) priznala je da je ćerkice stare 5 i 6 godina vodila u stan kod starijih muškaraca.

Ona je u priznanju monstruaoznih zločina otkrila da je decu odvela u stan 78-godišnjeg Ričarda Popa Ofisa, koji je silovao petogodišnju devojčicu, dok mu je druga masirala stopala, saopštilo je tužilaštvo okruga Fulton.

Dok se on u spavaćoj sobi iživljavao nad devojčicama, Morgan je čekala u dnevnoj sobi.

Nakon silovanja, kako se dodaje, majci je dao 100 dolara. On je prošle nedelje osuđen za silovanje i zlostavljanje dece na doživotnu robiju bez prava na uslovno.

foto: YouTube prtscr / Breaking News Today

Morgan je decu prodavala i pedofilu Alfredu Trehu, koji ih je takođe silovao i seksualno zlostavljao. On je za isti zločin osuđena na 25 godina robije.

"Teško je zamisliti nešto gore od ovoga. Nadam se da će devojčice nekako prebroditi zlostavljanja i izrasti u zdrave osobe koje će voditi produktivan i ispunjen život" izjavila je Irina Kasin, pomoćnik državnog tužioca.

Morgan Samerlin optužena je za trgovinu ljudima radi seksa, okrutnost prema deci i podvođenje dece, a izricanje presude zakazano je za 4. jun.

Ova majka monstrum, koja pored dve devojčice ima i sina, delovala je na Fejsbuku kao i svaka druga majka. Objavljivala je slike dece i niko od prijatelja i porodice nije znao šta se dešava iza zatvorenih vrata.

foto: Facebook / Teresa Davidson

Tereza Dejvidson, baba ovih nesrećnih devojčica, optužena je za okrutno ponašanje prema deci jer im nije poverovala kada su se požalile na zlostavljanje. Osuđena je na pet godina zatvora.

Kurir.rs / Daily Mail

Foto: Facebook / Morgan Summerlin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja