OČAJNI I NEMOĆNI: Zajedno imamo 350 kg i NIJEDAN TAKSI NEĆE DA IH VOZI! Markus (29) oštetio 2 vozila!
Foto: YouTube prtscr / Fox News TV

muke zbog kilaže

OČAJNI I NEMOĆNI: Zajedno imamo 350 kg i NIJEDAN TAKSI NEĆE DA IH VOZI! Markus (29) oštetio 2 vozila!

Planeta -

Momak i devojka koji su zajedno teški skoro 350 kilograma besni su jer su, kako kažu, proterani iz taksi službi u svom gradu.

Njih nijedan taksista neće da vozi posle činjenice da je momku teškom više od 220 kilograma rečeno da je polomio amortizere na dva različita taksija.

Markus Edvards i Tejlor Folkner iz Birmingema koriste i po četiri puta dnevno usluge Centrex taksi kombija, uglavnom za vožnju do Markusove majke koja živi dva kilometra od njih, i nazad.

Momak i devojka koji pate od prekomerne težine kažu da su pokušavali da dobiju taksi u utorak, kada im je rečeno da im ta usluga više nije dozvoljena nakon što je Markus (29) oštetio dva taksija.

Tejlor (26), koja ima oko 120 kilograma, i Markus tvrde da su diskriminisani na osnovu svojih kilograma i traže da im se ukine zabrana korišćenja taksi vozila.

Markusu su dijagnostikovani gojaznost, celulit u nogama, problemi sa telesnim tečnostima, kao i krvni ugrušci u plućima i srcu.

Kako je rekao, oseća se užasnut ovakvom odlukom kompanije jer je bio lojalna mušterija već 5 godina i ostavljao je na vožnje po 20 funti dnevno. Čak je, kako je objasnio, naručivao kombi za petoro svaki put kada bi zvao taksi.

"Ja sam gojazan zbog zdravstvenih problema, ali ovo je prava pravcata diskriminacija koja ne pogađa samo mene već veliki broj ljudi. Čisto sumnjam da sam im polomio amortizere, već samo ne žele ljude poput mene u svojoj blizini" rekao je on i dodao da takvo nerazumevanje njegovog stanja nije očekivao, i da bi trebalo da ih je sramota naročito posle količine novca koju im je ostavio.

Tejlor, koja kaže da se gojazna od posledica epilepsije, takođe kaže da je zgrožena postupkom i da ne veruje u tvrdnje da je markus polomio amortizere.

Ona je dodala da uprkos tome šta mnogi ljudi o njima misle, njihovi kilogrami nisu njihova krivica. kako je rekla, ona sprema zdravu i dijetalnu hranu svakog dana, ne piju alkohol i gazirano, a dozvole sebi da se počaste naručenom hranom tek možda jednom mesečno.

Kurir.rs / The Sun

Foto: YouTube prtscr / Fox News TV

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) 2 DANA DO VENČANJA, A KUM NE MOŽE DA UĐE U KOŠULJU! Genijalan filmić o NADČOVEČANSKOM NAPORU da ekspresno smrša!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track