TELA NJEGOVIH ŽRTAVA NISU NAĐENA SKORO 40 GODINA: Na robiji je zbog ubistva devojčice (13), a tak sad se otkrilo da je monstruozni serijski ubica!
Foto: AP / Michigan Department of Corrections

porodice mole za istinu

TELA NJEGOVIH ŽRTAVA NISU NAĐENA SKORO 40 GODINA: Na robiji je zbog ubistva devojčice (13), a tak sad se otkrilo da je monstruozni serijski ubica!

Planeta -

Muškarac iz Mičigena (69) koji robija zbog ubistva 13-godišnje devojčice, sada se smatra i serijskim ubicom, saopštila je policija koja je u potrazi za još sedam drugih devojaka koje se vode kao nestale već decenijama.

Policija je koristeći zemljoradničke alatke i mašine počela prekopavanje zemljišta u šumi oko 50 kilometara severozapadno od Detroita, jer se veruje da je Artur Rim zakopao sve svoje žrtve na istom području.

Policijski komesar obratio se robijašu apelujući na njega da pomogne u istrazi:

"Želiš li da budeš čovek sad? Hajde, pomozi ovim porodicama. Pruži im mogućnost da stave tačku na sve. To je sve što ti tražimo" rekao je.

foto: YouTube prtscr / TODAY

Arturu to nije neopznato jer je nakon što je osuđen za ubistvo Sindi Zarzicki, 2008. godine, vodio istražitelje do njenih ostataka koji su ležali zakopani više od 20 godina.

Oblast koju pretražuju prostire se na 24 ara. Policija ga je intervjuisala još pre nekoliko meseci nakon što se hvalio drugim zatvorenicima da je odgovoran za smrt još šest osoba. Kasnije je pao na detektoru laži.

Artur je još 1998. godine bio osuđen na 15 godina zatvora zbog seksualnih krivičnih dela vezanih za dete. Advokat koji mu je dodeljen na suđenju 2008. rekao je za svog klijenta da "nije simpatičan čovek, i da nije zdrav".

Sindi, za čiju smrt je osuđen, bila je devojka njegovog sina. Poslednji put je viđena 20. aprila 1986. a tužioci su rekli tokom suđenja da joj je rekao da sprema iznenađenje za sina i pozvao je. Zapravo, rođendan njegovom sinu je bio nekoliko meseci ranije.

Međutim, iako je odveo policiju do njenog tela, Artur je negirao da ju je on ubio. Njen otac rekaoje da se nada da će Artur otkriti i gde se nalaze tela drugih devojaka.

Među njima se Kimberli King (12) koja je nstala 1979. godine, Kim Lorou (15) nestala 1981, Keli Bronvil (17) nestala 1982. Takođe, vlasti tragaju i za devojkama čiji identiteti nisu javno izneti.

"Molim vas, samo nam recite gde je, da možemo da nastavimo dalje. Sve što želimo je da je uzmemo i sahranimo pored moje bake" molila je setra nestale Kimberli King.

Kurir.rs / AP

Foto: AP Michigan Department of Corrections

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track