ALBANAC KOJI JE ULETEO NA EVROSONG VIKAO: BRITANSKI MEDIJI SU NACISTI... Nije slučajno ušao dok je pevala Engleskinja. Oteo joj mikrofon, a onda je glasno OPLEO PO ZVANIČNOJ POLITICI
Foto: AP

dr a.c. filozof i autor čak sedam Knjiga

ALBANAC KOJI JE ULETEO NA EVROSONG VIKAO: BRITANSKI MEDIJI SU NACISTI... Nije slučajno ušao dok je pevala Engleskinja. Oteo joj mikrofon, a onda je glasno OPLEO PO ZVANIČNOJ POLITICI

Planeta -

Dr A.C., koji se predstavlja kao "Albanac koji se pravi da je Britanac" i koji je napravio incident na jučerašnjem Evrosongu, u jednom postu na instagramu daje svoj program.

On je utrčao na scenu noseći na glavi maramu sa albanskim grbom. Može se pretpostaviti da je njegov nadimak ustvari igra reči, jer se dobija ime albanskog grada Drač.

"Kada i levičari i desničari iz američkih i britanskih medija predstave beskrupulozne studije koje prave od migranata žrtvene jarce i pokušavaju da ih kontrolišu, ko će im se suprostaviti?", pita se ovaj borac za slobodu medija.

Njegov odgovor je - da neće njihovi pajtaši. "Nacisti ili novinari sa BBC i britanskih medija blokiraju slobodno mišljenje. Kontrolišu informacije i duše čovečanstva kao diktatori. Borim se srcem i dušom protiv njih", kaže Dr. A.C.

A post shared by Dr A.C (@dracactivism) on

Upravo u momentu kada je predstavnica Velike Britanije Suri krenula da peva svoju "Oluju", na scenu je Dr A. C. iz Velike Britanije

Ovaj dvadesetdevetogodišnjak je uspeo da izgovori samo nekoliko reči: "Vi nacisti iz britanskih medija! Tražimo slobodu!", dok nije pritrčao čovek iz obezbeđenja, oteo mu mikrofon i isterao ga sa bine. Tako je veoma brzo sprečen veći skandal. Suri je bila prilično pribrana, a muškarca koji je izazvao incident obezbeđenje je odvuklo daleko od kamera.

Navodno, njegovo pravo ime je Konstantin Bouki.

foto: Printscreen

"Dr A.C je filozof, aktivista, DJ/MC, radio i onlajn prezenter i autor 7 "elektronskih" knjiga koje se mogu pronaći na Amazonu. Trenutno radi na osmoj knjizi pod nazivom "Umetnost i umetnik". Takođe, Dr A.C. je prezenter dva vikend onlajn šoua. Jedan se zove "Sloboda ideja" i reč je o slobodi ideja.

Pretpostavlja se da je Dr A.C. prošle godine na isti način prekinuo finale šoua "The Voice". Mesecima kasnije pokušao je da upadne na scenu dodele nacionalne televizijske nagrade "National Television Awards", ali ga je obezbeđenje na vreme uhvatilo.

Kurir.rs

Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track