U ČAST KRALJEVSKE SVADBE: Svi u avionskoj posadi zvaće se Hari i Megan!
Foto: AP

UZBUĐENJE RASTE

U ČAST KRALJEVSKE SVADBE: Svi u avionskoj posadi zvaće se Hari i Megan!

Planeta -

LONDON - Kompanija "Britiš ervejz" u subotu se na svoj način obeležiti venčanje britanskog princa Harija i glumice Megan Markl - letom iz Londona za Toronto sa posadom čiji će se svi članovi zvati Hari ili Megan.

Putnicima u avionu na letu sa londonskog aerodroma "Hitrou" do Toronta, grada u kojem Megan Markl nekada živela i gde se par prvi put zajedno pojavio u javnosti, na usluzi će u subotu - na dan venčanja - biti dva Harija i osam Megan, a na mestu pilota biće Hari Blejk, saopštio je "Britiš ervejz" (BA).

"Letela sam ranije sa još jednom Megan jednom ili dvaput, ali nikada sa sedam imenjakinja, tako da ćemo možda morati da jedna drugu zovemo po nadimku tokom ovog posebnog leta", rekla je menadžerka službe BA za potrošače, koja će predvoditi avionsku posadu.

U saopštenju se navodi i da će putnici na ovom letu po imenu Heri ili Megan b biti u prvoj klasi. U avionu će moći da se gleda serija "Suits" kojom se Megan Markl proslavila, kao i dokumentarni filmovi o prinčevskom paru i zamku Vindzor.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track