DADILJA MONSTRUM DOBILA DOŽIVOTNU: Iskasapila Luciju (6) i Leona (2), a ono što je rekla pre presude sve je naježilo! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook

čisto zlo

DADILJA MONSTRUM DOBILA DOŽIVOTNU: Iskasapila Luciju (6) i Leona (2), a ono što je rekla pre presude sve je naježilo! (VIDEO)

Planeta -

Dadilja Joselin Ortega (56) iz Njujorka, osuđena je na doživotnu robiju zbog brutalnog ubistva Lucije (6) i Leona (2) krajem oktobra 2012. godine. Posle višenedeljnog suđenja porota je odbacila žalbu da je Žoselin psihički bolesna i osudila je za ubistvo dece o kojoj je trebalo da brine.

Otac ubijene dece, Gregori Krim, na sudu je izjavio da bi optužena trebalo da "živi, trune i umre u metalnom kavezu". Dadilja se izvinila porodici i Bogu za zločin koji je počinila i istakla da joj je žao zbog svega što se dogodilo.

"Nadam se da niko neće proći kroz ono što sam ja prošla. Iako mi mnogi žele najgore, moj je život u Božjim rukama. Tražim oproštaj od Boga, Marine i Kevina. Da im je barem moja porodica kazala da se ne osećam dobro", rekla je Ortega na sudu.

Ipak, i posle ovih reči, sudija ju je opisao kao "čisto zlo" i rekao da ostatak života treba da provede u zatvoru. Majka dece Marina Krim se 25. oktobra 2012. godine vratila kući sa trećim detetom i zatekla jeziv prizor u kupatilu stana.

U kadi su ležala tela njihove starije dece u kadi, dok je Ortega stajala pored njih, navodno pokušavajući da se ubije, ali preživela je. Dadilja je tvrdila da u tom momentu nije bila uračunljiva, ali dok je bila u pritvoru, odbijala je lekove.

Ortega, koja je došla iz Dominikanske Republike, porodici Krim činila se kao savršena dadilja, jer nikada nije kasnila, izvršavala je sve što je gazdarica tražila i nikada ništa nije tražila. Marina Krim s njom je razgovarala na španskom i bila je srećna što deca imaju priliku da upoznaju tu kulturu

.

Dadilju je porodici Krim preporučila njena sestra, koja takođe radi kao dadilja, a njenu biografiju i preporuke su lažirali drugi članovi porodice, a posledice toga su zastrašujuće.

Kurir.rs/CBS news

Foto printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track