MAMA, STIŽEM USKORO: Poslednje reči tinejdžerke Angeline upućene roditeljima! Par dana kasnije pronađena je mrtva, BEZ ŠAKA (VIDEO)
Foto: YT Screenshot

horor

MAMA, STIŽEM USKORO: Poslednje reči tinejdžerke Angeline upućene roditeljima! Par dana kasnije pronađena je mrtva, BEZ ŠAKA (VIDEO)

Planeta -

Osamnaestogodišnja studentkinja Angelina Litvinjenko nađena je mrtva i odsečenih šaka u Sibiru pošto je prethodno ušla u automobil osuđenog ubice čiji je oglas našla na popularnoj aplikaciji za deljenje prevoza BlaBlaCar.

Ruska policija je objavila je fotografiju vlasnika vozila N.V. Lebedeva (47), koji je bio osuđen za dvostruko ubistvo, ali je oslobođen posle 15 godina robije.

Njegov automobil marke "hjundai solaris" je nađen. Lebedev je u međuvremenu pozvao policiju. Rekao je da nije ubio tinejdžerku i da će podneti odgovarajuće dokaze, javili su mediji. Međutim, nalazi se u bekstvu i u Sibiru je u toku velika potera.

Devojka je ušla u njegova kola u Abakanu da bi se odvezla do sela Krasnoturanska, udaljenog 120 kilometara, gde joj žive roditelji. Majci je javila da je na putu, ali nikada nije stigla.

Telo tinejdžerke bez šaka nađeno je 13. maja, oko dva i po kilometara od Krasnoturanska, dan pošto su roditelji prijavili njen nestanak.

Kurir.rs/sun.co.uk

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track