KRALJEVSKE SLIKE IZ BAJKE:  Prve zvanične fotografije vojvode i vojvotkinje od Saseksa posle venčanja (FOTO)
Foto: EPA

konačno

KRALJEVSKE SLIKE IZ BAJKE: Prve zvanične fotografije vojvode i vojvotkinje od Saseksa posle venčanja (FOTO)

Planeta -

Princ Hari i Megan Markl su objavili su tri zvanične fotografije sa svog kraljevskog venčanja u Vindzorskom zamku.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa zahvalili su svima koji su u subotu učestvovali na proslavi, rekli su u palati Kensington.

"Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa zahvalili su svima koji su u subotu učestvovali na proslavi njihovog venčanja. Oni su srećni da su ovaj dan podelili sa svima okupili u Vindzoru i svim onim koji su gledali prenos venčanja na televiziji širom Velike Britanije, Komonvelta i širom sveta", rekao je portparol palate Kensington.

Princ Hari i Megan Markl
Princ Hari i Megan Marklfoto: EPA

"Njihova Kraljevska Visočanstva su oduševljena ovim zvaničnim portretima koje je napravio Aleksi Lubomirski i srećni što mogu da ih prezentuju, a takođe bi želeli da se zahvale na svim velikodušnim porukama podrške koju su dobili", kaže portparol zvanične rezidencije kraljevske porodice.

"Bila je neverovatna čast i privilegija da se u subotu fotografišu vojvoda i vojvotkinja od Saseksa i da se pokaže inspirativni puta ljubavi, nade i porodice, od fotografija sa veridbe pa do zvaničnih portreta sa venčanja.

Ovo je prelepo poglavlje u mojoj karijeri i životu, koje nikada ne bih zaboravio", kaže Lubomirski.

Kurir.rs/ITV

Foto: EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BILA JE JEDNA OD ZVANICA NA KRALJEVSKOM VENČANJU: Opra Vinfri se u poslednji čas odlučila na promenu haljine, a razlog je FENOMENALAN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track