DRAMATIČAN APEL JELENE SKRIPALJ: Pustite me da vidim sina, poslednji put me je posetio pre 14 godina (VIDEO)
Foto: Daily Mail Video Screenshot

Obrt

DRAMATIČAN APEL JELENE SKRIPALJ: Pustite me da vidim sina, poslednji put me je posetio pre 14 godina (VIDEO)

Planeta -

Ruska državna televizija objavila je intervju 90-godišnje žene, za koju tvrde da je Jelena Skripalj majka bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripalja, a ona ističe da bi želela da vidi sina, prenosi AP.

Agencija podseća da je Skripalj prošle nedelje otpušten iz bolnice u Velikoj Britaniji, dva meseca nakon što je zajedno sa ćerkom Julijom otrovan nervnim gasom. Njegova ćerka otpuštena je iz bolnice prošlog meseca.

AP navodi da su Skripaljevi odvedeni na tajnu lokaciju i nisu viđeni u javnosti.

Navodi se da je ruski Prvi kanal intervjuisao ženu koja je kazala da sa sinom nije razgovarala otkad je otišao u bolnicu i apelovala na britanske vlasti da dozvole Skripalju da je pozove, kao i da dozvole njegovoj rođaki Viktoriji, kojoj je odbijena viza, da ga poseti u Britaniji.

"Nisam videla sina 14 godina. Želim da se sretnem s njim, želim da ga čvrsto stegnem blisko srcu. Ja imam 90 godina i ne predstavljam opasnost ni po koga", rekla je ta žena i dodala da je ranije jednom nedeljno razgovarala sa Skripaljem telefonom.

AP navodi da Skripaljeva majka nikada do sada nije govorila u javnosti, a britanske vlasti je nikada nisu pominjale. Ruska ambasada u Londonu prošlog meseca je pomenula da Skripaljeva rođaka brine o njegovoj staroj majci.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track