RODITELJI TUŽILI SINA (30) JER NEĆE DA SE ISELI: Ne plaća kiriju, ne pomaže ništa! Evo šta je sudija odlučio! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

NEVEROVATAN SLUčAJ

RODITELJI TUŽILI SINA (30) JER NEĆE DA SE ISELI: Ne plaća kiriju, ne pomaže ništa! Evo šta je sudija odlučio! (VIDEO)

Planeta -

Majkl Rotondo (30) nije nikako mogao da shvati da je vreme da se iseli iz kuće svojih roditelja, iako su mu nudili i novac i pomoć u traženju novog doma, a čitava stvar je na kraju završila na sudu.

Slučaj porodice Rotondo dospeo je i do Vrhovnog suda SAD. Sudija Donald Grinvud stao je na stranu roditelja saopštio Majklu da mora da napusti dom svojih roditelja.

Mark i Kristina su svom sinu slali seriju pisama od 14. februara ove godine, dajući mu 14 dana da se iseli iz kuće.

foto: Youtube/Printscreen

Oni su u pismima naveli da će mu pružiti 1.100 dolara novčane pomoći da pronađe smeštaj, dali mu brojne roditeljske savete ("Postoje poslovi čak i za one sa nikakvim radnim iskustvom, poput tebe. Nađi jedan.") i predložili mu da proda svoje stvari kako bi sakupio više novca za početak samostalnog života.

S obzirom na to da ih je Majkl ignorisao, supružnici su odlučili da se požale sudu.

foto: Youtube/Printscreen

Na saslušanju, koje su pojedini mediji nazvali "nadrealnim", Majkl se 30 minuta raspravljao sa sudijom, insistirajući da prema zakonu njegovi roditelji moraju da mu daju upozorenje najmanje šest meseci pre nego što mu narede da se iseli.

Sudija je rekao da to nije istina i rekao radnicima socijalne službe za zaštitu odraslih da istraže slučaj.

foto: Youtube/Printscreen

Majkl, koji se vratio kući pre osam godina, nakon što je izgubio posao, rekao je novinarima da planira da podnese žalbu.

On je dodao da ne razgovara sa svojim roditeljima, ali da još nije spreman da se iseli i da je "suviše zauzet da bi našao posao".

Njegovi roditelji navode da on ni na koji način ne doprinosi kućnom budžetu, niti da obavlja kućne poslove. Majkl je takođe napustio fakultet "jer je bio suviše težak".

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track