ĆERKA JOJ JE ZATRUDNELA IAKO JE LEZBIJKA: Posle 9 meseci pogledala je u oči tek rođenom unuku i otkrila BOLNU ISTINU
Foto: Printskrin Dejli mejl

sve joj je bilo jasno

ĆERKA JOJ JE ZATRUDNELA IAKO JE LEZBIJKA: Posle 9 meseci pogledala je u oči tek rođenom unuku i otkrila BOLNU ISTINU

Planeta -

Otkriće da je njena ćerka tinejdžerka trudna bio je šokantno za Šenon St. Andre, ali i sumnjivo s obzirom na to da je bila lezbijka. kada je devet meseci kasnije pogledala u oči svog unuka, otkrila je neverovatnu istinu.

Naime, njena osamnaestogodišnja ćerka je "priznala" da je na jednoj žurci upoznala momka sa kojim je bila "na jedno veče", ali je Šenon kasnije saznala da takva osoba ne postoji. Zatim je pretražila čitavu državu Mičigen kako bi pronašla misterioznog muškarca, ali niko nije odgovarao opisu.

Devet meseci kasnije, pogledala je u sjajne, poznate plave oči svog tek rođenog unuka i zapitala se nezamislivo: Da li je njen suprug Greg otac njenog unuka?

Majka četvoro dece Šenon (37) rekla je da su joj se "smejali u policijskoj stanici" kada je najpre morala da prijavi sumnje i potom da se pretvori u detektiva da bi sakupila sve dokaze. Naime, ona je svojim mobilnim telefonom tajno snimala Grega, sa kojim je bila u braku 14 godina.

Gregova objašnjenja bila su apsurdna, popurt onog da je "ćerki dao čašu sa semenom tečnošću ali da ne zna šta se dalje događalo". Ipak, na kraju je ubedila policiju da traži ključni DNK test kojim su potvrđene najgore slutnje - da je Gregov "unuk" zapravo njegov sin!

"On je odvratna osoba. Ne želim ni da ga nazivam muškarcem, jer muškarac to ne radi. Otac to ne radi. Sedenje u zatvoru nije dovoljno. Potrebno je vratiti smrtnu kaznu", rekla je izrevoltirana Šenon posle hapšenja njenog supruga Grega.

Ona je izjavila da pre dve godine njen odnos sa najstarijom ćerkom nije bio baš najbolji, a njen suprug je činio sve da Šenon prikaže kao "zlu mamu" i vodio je ćerku na posebna mesta. Momci su, kaže ona, bili strogo zabranjena tema, dok se Greg prema ćerki ponašao "opsesivno i nametljivo".

Greg je, pritisnut dokazima DNK testova, priznao da je imao seks sa ćerkom "samo jedanput" u martu 2016. godine i da "od tada nikada o tome nisu pričali".

On bi mogao da bude osuđen i na 15 godina zatvora, ali je pušten uz kauciju od 5.000 doalara, da bi ovog meseca ponovo bio vraćen u pritvor zbog optužbi da je nastavio komunikaciju sa svojom ćerkom i kazna mu je povećana na 60.000. Ukoliko se utvrdi da su otac i ćerka imali seksualne odnose pre njenog osamnaestog rođendana, kazna bi mogla da bude znatno veća.

Šenon priznaje da još ne zna šta se dogodilo između njenog muža i ćerke.

"Ne znam nijedan detalj, jer želim ćerki da pružim privatnost. Ako želi, sama će mi reći, a ja je neću pritiskati. Ne osećam se izdano, već sam mnogo tužna zbog nje. Ona nije kriva ni za šta. On je bio jedina odrasla osoba u celoj situaciji i iskoristio ju je", rekla je Šenon.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto: Printskrin Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja