POSLE 24 GODINE PAKLENE POTRAGE: Roditelji konačno pronašli nestalog sina! Šta je sve ovaj otac radio da ga pronađe je neverovatno (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

NEVEROVATNA PRIČA

POSLE 24 GODINE PAKLENE POTRAGE: Roditelji konačno pronašli nestalog sina! Šta je sve ovaj otac radio da ga pronađe je neverovatno (FOTO)

Planeta -

Jedan kineski bračni par uspeo je konačno da dođe do svog sina 24 godine posle njegovog nestanka!

Otac Li Šunđi i majka Du Li najzad su zagrlili Li Leija (27) koga su uspeli da pronađu zahvaljujući policijskoj bazi DNK.

"Najzad smo te pronašli, tražili smo te 24 godine!", povikao je otac. Li je nestao 8. avgusta 1992. godine u Sianu, na severozapadu Kine, kada se izgubio u gužvi.

Njegov otac je otišao u prodavnicu, ali ga je sin, bez ičijeg znanja, pratio.

"Tek kada me je žena potražila, shvatio sam da je Li nestao. Noge su mi se odsekle", rekao je.

Mislili su da je kidnapovan, ali su kasnije saznali da ga je pronašao par koji ga je video kako luta.

Roditelji nisu nikada odustali od potrage za sinom, a posle su dobili još dvoje dece.

Otac Šunđi je godinama išao širom zemlje i raspitivao se da li neko video njegovog sina. Odštampao je 180.000 letaka na kojima piše kako traži nestalog sina i nosio ih je u vrećama. Posao koji je vodio je prodao kako bi mogao da putuje i posveti se potrazi. U samo prva tri meseca izgubio je 30 kilograma.

foto: Youtube/Printscreen

"Ne smem da odustanem", govorio je sebi.

Do napretka u istrazi je došlo kada je Li Lei dao krv vlastima kako bi mogao da se ponovo ujedini sa roditeljima. Kako su i oni uradili isto, analiza ih je najzad spojila.

Identitet Lijevih staratelja nije saopšten i nije poznato da li će oni biti krivično gonjeni što ga nisu predali policiji odmah kada su ga našli, pre 24 godine.

Kurir.rs/Metro.co.uk Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track