NARKOMANKA PROŠETALA DECU PO OLUKU: Mališani bili u smrtnoj opasnosti, spaseni u POSLEDNJEM TRENUTKU (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Facebook video

drama

NARKOMANKA PROŠETALA DECU PO OLUKU: Mališani bili u smrtnoj opasnosti, spaseni u POSLEDNJEM TRENUTKU (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Planeta -

Dvoje male dece je u poslednji čas spaseno sa oluka kuće nakon što ih gore dovela majka, navodno pod uticajem halucinogenih droga.

U subotu popodne u mestu Delrej Bič u Floridi, nekoliko zabrinutih komšija nazvalo je policiju kada su videli da se 23-godišnja majka sa svoje dvoje male dece popela na ivicu skliskog oluka visokog nešto manje od šest metara.

Na jezivom snimku koju je objavila policija, žena koja je verojatno bila pod uticajem psihoaktivne sintetičke droge 'Moli' čuči na kiši i drži svoje dvoje dece.

Odbijala je pomoć i molbe policijskih službenika da se sa decom vrati u kuću. Potpuno savladana paranojom, vikala je: 'Gotova sam, gotova sam!'

Njen jednogodišnji sin na sebi je imao samo pelene, a trogodišnja kći samo helanke. Dva policajca ušla su u kuću i popeli se do njih kroz drugi prozor.

"Sve je u redu. Sve je uredu. Mi smo policija. Došli smo da ti pomognemo", pokušali su da je umire. Žena je zatražila službenika da joj pokaže značku i pitala je li narednik.

"Ne, ne piše narednik. Ćorak", vikala je rastrojena žena.

Policajac je uspeo da uhvati jedno po jedno uplakano dete za ruke da ne padnu. Uspeli su da ih privuku do drugog prozora, odakle su ih prebacili u kuću. Nakon toga, uprkos njenim protestima, u kuću su uspeli uvući i ženu. Žena je odvedena u psihijatrijsku bolnicu, a deca su poverena Centru za socijalni rad. U toku je istraga, a majku najverovatnije čeka krivična prijava, piše Dejli Mejl.

Kurir.rs/24 sata.hr

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja