PRIČA O RAVNOJ ZEMLJI POSTAJE SVE LUĐA: Australija ne postoji, svi Australijanci su PLAĆENI GLUMCI!
Foto: Profimedia

NAJVEĆA ZAVERA IKAD

PRIČA O RAVNOJ ZEMLJI POSTAJE SVE LUĐA: Australija ne postoji, svi Australijanci su PLAĆENI GLUMCI!

Planeta -

Na stranu čitav niz dokaza da je Zemlja elipsoidnog oblika, ali ravnozemljaši ne odustaju ni pred nizom problema koje model ravne ploče jednostavno ne može da objasni.

Uz neke elementarne stvari kao što je gravitacija (za koju tvrde da ne postoji), zalazak i izlazak sunca (za koje kažu da su samo privid), pomračenje Meseca (tu se već malo razlikuju u objašnjenjima, ali i tu pojavu smatraju zaverom), veliku rupu u njihovim ubeđenjima predstavlja i Antarktik.

Taj kontintent, prema njima, ne postoji; kažu da je reč o ledenom obruču oko diska. A svi koji kažu da su bili na Južnom polu ili su zavedeni ili namerno lažu.

A sada to isto tvrde i za stanovnike drugog najjužnijeg kontinenta - Australije. Nije jasno zašto su se okomili na najmanji kontinent, odnosno zašto i njega nisu ugurali na svoju ploču, tek Australija je na spisku stvari koje ne postoje, ali NEKO ili ONI (ko god to bio) žele da u nju verujemo.

"Australija ne postoji. To je izmišljotina u koju nas ubeđuju, da mislimo da je Britanija poslala negde svoje osuđenike, a zapravo su ih ukrcali na brodove i potopili. To je zataškavanje najvećeg masovnog ubistva u istoriji, koje je izvela jedna od najvećih imperija.

Australija ne postoji. Sve što zovu "dokazom" zapravo su dobro izrežirane laži i dokumenti koje su napravile najmoćnije svetske vlade. Vaš prijatelji iz Australije? To su sve glumci i kompjuterski hologrami, deo zavere da se obmane svet.

Ako mislite da ste bili u Australiji, grdno se varate. I piloti su deo zavere, zapravo su vas ostavljali na obližnjem ostrvu ili, u nekim slučpajevima, u delovima Južne Amerike, gde su očistili prostor i unajmili glumce da glume prave Australijance.

Australija je jedna od najvećih prevara ikada i svi ste obmanuti. Pridružite se pokretu danas i pokažite ljudima da su obmanuti", navodi se.

foto: Printscreen Facebook/Flat Earth Believers

Nije jasno da li je njihova stranica na Fejsbuku prosto trolovanje, ali to se može reći i za ceo ravnozemljaški pokret.

Kurir.rs/Net.hr

Foto: Profimedia/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track