DIVOVI U PARIZU: Najviši muškarci na svetu prošetali gradom, među njima i jedan Srbin! Pogledajte ko nosi cipele broj 68! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

SVI HTELI DA SE SLIKAJU SA NJIMA

DIVOVI U PARIZU: Najviši muškarci na svetu prošetali gradom, među njima i jedan Srbin! Pogledajte ko nosi cipele broj 68! (VIDEO)

Planeta -

Desetak najviših muškaraca na svetu, među kojima je jedan visok dva metra i 46 santimetra, a drugi nosi cipele broj 68, okupilo se u Parizu za vikend međusobnih razmena ali i razgovora s prolaznicima koji se odjednom osećaju jako mali.

Oni su se prošetali Šanzelizeom i nisu prošli neprimećeno, tapšali su decu po glavi i snimali selfije s radoznalcima.

Jedan francuski turista se nasmejao i rekao da on koji je visok 158 centimetara nije mogao nikad da zamisli tako nešto.

Srpski košarkaš Dalibor Micić visok 224 santimetra, najviši čovek u Srbiji, rekao je da je simpatično biti među drugim visokim ljudima.

Dalibor Micić
Dalibor Micićfoto: Youtube/Printscreen

"Ceo svoj život vi ste najviši u gradu i ovde na kraju se susretnete s ljudima višim od vas, to je neverovatno", rekao je smejući se.

S ogromnim sandalama na nogama Venecuelanac Heison Orlando Rodriges, visok 232 santimetra, drži rekord za najduža stopala.

foto: Youtube/Printscreen

"Trenutno on nosi cipele broj 68, odnosno američki broj 28. I nastavlja da raste. To je neverovatno, to je strašno", rekao je nemački koordinator Georg Vesels.

foto: Youtube/Printscreen

Francuz Brahim Takiula, visok 246 santimetara i drugi najviši čovek na svetu rekao je da je drugačiji osećaj kada se sretne ovako sa drugim najvišim na svetu.

"Gledamo se horizontalno, a obično mi gledamo vertikalno druge manje od nas. Ali kad smo zajedno osećamo se uvek kao da smo braća, imamo snage", rekao je Francuz.

Kurir.rs/Beta Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja