Oslobođen silovatelj devojčice

Britanija u šoku

Oslobođen silovatelj devojčice

Planeta -
Dečaka (14) koji je napastvovao ćerkicu (4) komšija sud u Kembridžu oslobodio krivice, uz obrazloženje da je za to krivo društvo

LONDON - Monstruozno.Britanac star 14 godina, koji je brutalno silovao četvorogodišnju devojčicu, a pre toga joj vezao oči, nije optužen za taj surovi zločin. Sudija Garet Hauksvort iz kraljevskog suda u Kembridžu izrekao je monstrumu kaznu od samo tri godine uslovne slobode, jer je, prema njegovim rečima, dečak bio društveno iskvaren porno-sadržajima, koji su mu bili dostupni preko interneta. Roditelji male devojčice, koja i nije sasvim svesna šta joj se dogodilo, očajni su zbog te odluke.Otac i majka ostavili su svoje ćerku kod kuće, jer su išli na školsku predstavu svoje starije ćerke. Zbog toga su zamolili sina svojih komšija, koga poznaju od rođenja, da pričuva devojčicu na dva sata. Nisu mogli ni da pretpostave šta će on za to vreme da uradi njihovom anđelu.- Kada smo se suprug i ja vratili kući, ona nam je odmah rekla šta se dogodilo. Objasnila je da joj je dečak predložio igru u kojoj će joj vezati oči i rekao da će joj, kada budu završili, kupiti čokoladu. Bila je zbunjena! Znala je da se dogodilo nešto strašno, ali nije razumela šta. Ponavljala je kako se ona igrala sa njim, ali da ipak nije dobila slatkiš. U trenutku sam se razbolela! Pala sam na pod i neprestano plakala - ispričala je majka nesrećne devojčice.

Dečak prvo nije hteo da prizna zločin!Kada je očajnim roditeljima njihova ćerkica ispričala šta se dogodilo, odmah su otišli kod svojih komšija i tražili od njihovog sina - silovatelja da objasni šta se dogodilo.- Prvo nam je rekao da nije istina da ju je napastvovao i da je naša ćerka videla njegove genitalije kada je išao do toaleta, a ona se iznenada pojavila na vratima. Nismo mu poverovali i zapretili smo da ćemo pozvati policiju. Tada je hladno i kratko odgovorio: „Istina je! Silovao sam je!“. Kasnije je to ponovio i vlastima - rekao je otac devojčice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track