PUTINOV OBRAČUN SA AUSTRIJSKIM NOVINAROM: Stalno ga je prekidao, pa mu je ruski predsednik očitao lekciju na NEMAČKOM (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

NIMALO PRIJATAN RAZGOVOR

PUTINOV OBRAČUN SA AUSTRIJSKIM NOVINAROM: Stalno ga je prekidao, pa mu je ruski predsednik očitao lekciju na NEMAČKOM (VIDEO)

Planeta -

Ruski predsednik, Vladimir Putin, bio je u poseti Austriji, a za austrijsku televiziju je dao obiman intervju. U jednom trenutku je demonstrirao i svoje znanje nemačkog jezika.

Novinar mu je postavljao pitanja o situaciji u Evropi i EU, dešavanju oko dve Koreje, Krima, pa je čak i konstatovao da ga zovu "car" s obzirom na to koliko je dugo na vlasti.

Pošto je novinar često prekidao Putina dok je pričao, ruski predsednik ga je zamolio više puta da to više ne radi.

Ono što je mnogima zapalo za oko jeste da je Putin svoju molbu uputio baš na nemačkom jeziku.

"Ako budete strpljivi i pustite me da završim, saznaćete moj stav po tom pitanju. Samo sekund molim Vas, nemojte da žurite. Pustite me da pričam", rekao je Putin.

Onda je istakao da ako ga pusti za završi da će saznati šta on zaista i misli. Potom ga je upitao da li će non-stop nešto da ga zapitkuje ili će ga pustiti i da odgovori.

"Pustite me da završim, pobogu. Molim Vas budete ljubazni i pustite me da kažem nešto", našalio se Putin na nemačkom.

Svima je poznato da Putin odlično govori nemački jezik jer proveo nekoliko godina kao KGB-ov agent u Drezdenu u Istočnoj Nemačkoj.

Kurir.rs/RT Foto: Youtube/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

INSTRUKTOR URLA NA PUTINA I NE PRESTAJE: Sve vreme GRMI na predsednika! VOZI KO RUS, DAJ GAS, DAJ GAS... (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track