Najnovije vesti

TEK ROĐENA SE BORILA ZA ŽIVOT: Rodbina zakopala bebu verujući da je MRTVA, posle 8 sati se desilo čudo (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: YT Screenshot

sreća

TEK ROĐENA SE BORILA ZA ŽIVOT: Rodbina zakopala bebu verujući da je MRTVA, posle 8 sati se desilo čudo (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Planeta

Novorođenče koje je osam sati bilo živo zakopano u zemlji, spasila je  brazilska policija pravo iz groba. Rodbina je devojčicu, tek stiglu na svet, zakopala direktno u zemlju i van sanduka, verujući da je beba rođena mrtva.

Dva policajca poslata su da otkopaju improvizovanu grobnicu, kako bi se dete pravilno sahranilo. Očekujući da pronađu maleni leš, oni su rukama uklanjali prašinu, a onda su začuli kako nešto iz zemlje cvili.

Devojčica se, prljava od zemlje i i dalje prikačena za svoju pupčanu vrpcu, borila da diše nakon što je osam sati provela zakopana u zemlji. Policija ju je odmah odnela u bolnicu, gde su lekari pročistili njene disajne puteve i dali joj kiseonik.

Rezultati sa intenzivne nege kažu da beba dobro napreduje, s obzirom na težak početak njenog života. Policiji je te večeri bio upućen anonimni poziv da smrt novorođenčeta nije na adekvatan način prijavljena vlastima. Oni su prvo posetili kuću bebine porodice u Kanarani u zapadnom Brazilu, gde su saznali da je majka deteta Brazilka indijanskog porekla, stara svega 15 godina.

Mlada majka rekla je kako je bila sama u kupatilu kada je osetila kontrakcije. Beba je, kako ona tvrdi, vrlo brzo izašla, ispala na pod i pala na glavu. Kako nije plakala, bebina prabaka (57) poverovala je da je dete mrtvo.

Žena se branila time da je ispoštovala tradiciju svoga plemena, te da je devojčicu zavila u tkaninu i zakopala u dvorištu. Uverena u ispravnost svog postupka, porodica nije oklevala da policiji pokaže „grob", koja svakako nije očekivala da dete pronađe živo.

Majka tinejdžerka takođe je primljena u bolnicu zbog komplikacija usred njene trudnoće, dok je prabaka uhapšena uz optužbe za pokušaj ubistva, piše Dejli mejl.

Kurir.rs/Daily mail

Foto: YT Screenshot

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...