IMA 13 GODINA I VEĆ JE HEROJ: Video je druga na dnu bazena i nije se DVOUMIO NI TRENUTKA (VIDEO)
Foto: YT Screenshot

svaka čast

IMA 13 GODINA I VEĆ JE HEROJ: Video je druga na dnu bazena i nije se DVOUMIO NI TRENUTKA (VIDEO)

Planeta -

Nakon što je ugledao dečaka kako leži bez svesti na dnu bazena, drugi dečak ga je odvukao do ivice gde ga je jedna žena reanimirala.

Trinaestogodišnjeg dečaka slave kao junaka nakon što je spasio drugo dete od utapanja, piše Miror.

Kodi Runjon je plivao u gradskom bazenu u Ročesteru u Minesoti, kada je primetio dečaka kako leži onesvešćen na dnu bazena. Video snimak pokazuje kako je Kodi zaronio u vodu a zatim izronio sa detetom u rukama.

Još jedan dečak mu je pomogao da ga izvuku na ivicu bazena gde je Dezire Pasko odmah počela sa oživljavanjem dečaka. Na bazenu nije bilo službenog spasioca.

"Zaronio sam, i iznenada, vidim ga kako leži dole, sedi bez svesti na dubini od metar i po", opisao je incident Kodi. “Zgrabio sam ga oko struka i onda mu je glava pala preko mog ramena i počeo sam da ga nosim".

Dezire Pasko je rekla kako je u prvi trenutak pomislila kako se dečak šali pre nego što je brzo krenula sa reanimacijom. "Adrenalin je bio nadrealno visok. Izvukla sam ga napolje i krenula sa reanimacijom… Začula sam lagano grgoljenje i obrazi su mu postali rumeni", ispričala je Pasko.

"Kada su mu obrazi postali rumeni, dala sam mu još jedan dah, još dva puta jako pumpala, a zatim sam ga preokrenula moleći se da će povratiti što se i desilo. Počela sam da vičem ‘Živ je! Živ je!", rekla je. Brzo nakon toga stigli su bolničari i nastavili sa spasavanjem.

"Posmatrati kako dete od potpuno plave dobija pomalo ružičastu boju bio je sjajan osećaj “, rekla je Pasko, i dodala kako je trinaestogodišnji Kodi pravi "junak" situacije. Lokalni su mediji javili kako se očekuje da će se dete u potpunosti oporaviti.

Kurir.rs/Mirror

Foto: Youtube screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Heroj iz komšiluka! U nekoliko sekundi stigao lopova i vratio plen!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track