TRAMP SE ŽENIO 3 PUTA I OBOŽAVA GAZIRANE SOKOVE, A KIM IMA JEDAN BRAK I UŽIVA U VINU: Ipak, jedna stvar je ZAJEDNIČKA obojici lidera!
Foto: EPA

RAZLIČITI PO MNOGO ČEMU

TRAMP SE ŽENIO 3 PUTA I OBOŽAVA GAZIRANE SOKOVE, A KIM IMA JEDAN BRAK I UŽIVA U VINU: Ipak, jedna stvar je ZAJEDNIČKA obojici lidera!

Planeta -

Američki predsednik Donald Tramp i lider Severne Kojreje Kim Džong-un, razlikuju se po mnogo čemu, od godina, do ishrane, ljubavnog života i interesovanja. No ipak, imaju i nešto zajedničko.

Tramp je posle susreta sa Kimom izneo niz komplimenata na njegov račun, rekavši da je talentovan i sposoban i dodao da se sa njim složio "na prvu" loptu.

I lider Pjongjanga je potvrdio ovo rekavši da ga je Tramp razumeo.

Pregovori, koje su mediji širom sveta ocenili kao istorijske vodlili su lideri koji se u mnogo čemu razlikuju.

Omiljena hrana

Opšte je poznato da je Trampova omiljena večera su dva "Big meka", dva riblja hamburgera i čokoladni milkšejk, dok je Kimovo omiljeno jelo je "rešti", švajcarska palačinka od krompira. Osim toga, on je opčinjen i evropskim sirevima.

Ko pije alkohol?

Američki predsednik retko kada pije alkoholna pića, a svoj način života pripisuje gubitku starijeg brata Freda Džerona, koji je umro od alkoholizma u svojim ranim 40-tim godinama. On konzumira mahom gazirane sokove, dok za razliku od Trampa, Kim obožava fino vino.

Brakovi

Trampa su kroz život povezivali sa mnogim ženama, a afere oko njegovog ljubavnog života ne stišavaju se ni danas, kada američki predsednik ima 72. godine. Porno-glumica Stormi Danijels nedavno je ispričala da joj je Tramp platio pozamašnu sumu novca da ne priča o njihovoj aferi koju su imali dok je njegova supruga Melanija bila trudna. Tramp se ženio tri puta i ima petoro dece.

S druge strane, o ljubavnom životu severnokorejskiog lidera se malo zna. Poznato je da se jednom ženio i to sa pevačicom Ri Sol-džu. Venčali su se 2009. godine i imaju troje dece.

Sport

Tramp je ljubitelj golfa, dok je Kim ljubitelj košarke. Košarkaški fan postao je 90-tih godina, tokom posete Švajcarskoj. Njegova ljubav prema ovom sportu dovela je do toga da je Denis Rodman, bivša NBA legenda, jedan od njegovih poznanika.

Luksuz

Iako se Tramp i Kim razlikuju po mnogo čemu, ono što im je zajedničko jeste luksuz i raskoš u kojem žive. Kim je naime čitav život proveo kao naslednik lidera te zemlje, pa je ztako odrastao u palati u centru Pjongjanga. Takođe, poznato je da je Tramp i pre nego što je postao predesdnik bio uspešan biznismen, čije se bogatstvo procenjuje na preko 3 milijarde dolara.

Kurir.rs

Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja