ĆERKA BRIŽIT MAKRON OTKRIVA: Sestra je išla u razred sa Emanuelom, a ovako se moja mama zaljubila u 25 godina mlađeg učenika! (VIDEO)
Foto: Profimedia

PRVA DAMA FRANCUSKE

ĆERKA BRIŽIT MAKRON OTKRIVA: Sestra je išla u razred sa Emanuelom, a ovako se moja mama zaljubila u 25 godina mlađeg učenika! (VIDEO)

Planeta -

Brižit i Emanuel Makron su "vizija ljubavi", kaže ćerka prve dame Francuske, koja je nedavno u TV dokumentarcu govorila o ljubavi svoje majke.

Tifain Ozijer (34) kazala je da je ljubavna veza njene majke i njenog 15-godišnjeg učenika počela u malom gradu Amiens 1990-ih. Tada je Tifain imala devet godina.

"Bilo je očigledno da su očarani jedno drugim, a istovremeno je to bila veoma teška situacija", kazala je Ozijer.

foto: Reuters / Brian Snyder

Navodi da je za Makrona prvi put čula od svoje starije sestre Lorens koja je jednog dana došla kući i rekla: "Mama, u odeljenju je jedan blesavi dečak koji zna sve o svačemu."

U filmu se pominje da je Makron svojoj profesorki izjavio ljubav sa 16 godina, kao i da su je njegovi roditelji zamolili da prestanu da se viđaju dok ne napuni 18.

"Ne mogu da obećam ništa", u dokumentarcu su citirali Brižitine reči.

Njen tadažnji muž, Andre Luis Ozijer, napustio je porodični dom i preselio se u drugi grad kada je otkrio da njegova supruga ima aferu sa tinejdžerom.

Sadašnjeg predsednika Francuske poslali su u školovanje u Pariz, pa je par 13 godina održavao vezu na daljinu. 2007. su se venčali.

"Ako bih morala da dam svoju viziju ljubavi, to bi bili Emanuel i mama", kazala je Brižitina ćerka i dodaje:"Kada su zajedno, čini se kao da svijet ne postoji".

Brižit Makron odbila je da govori za dokumentarac, ali je dozvolila da on bude objavljen.

foto: EPA

Priča se i da je Makron napisao erotski roman na osnovu romanse sa Brižit, ali da to nikada nije potvrdio.

Brižit je od Makrona starija 25 godina.

Kurir.rs/Telegraph.co.uk Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ćerka poslastičara, ljubavnica srednoškolca: Ko je Brižit Tronje, nova prva dama Francuske?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track