ZNOJAVI, SNAŽNI, DLAKAVI ALI U HALJINICAMA: Zidari u Engleskoj rešili da doskoče šefovima i pravilima! (VIDEO)
Foto: Facebook / Chad Cusselle

u inat vrućini i propisima

ZNOJAVI, SNAŽNI, DLAKAVI ALI U HALJINICAMA: Zidari u Engleskoj rešili da doskoče šefovima i pravilima! (VIDEO)

Planeta -

Kada su im šefovi rekli da na gradilište ne smeju da dolaze u šortsevima i kratkim pantalonama, zidari iz engleskog grada Čertsija rešili su da im doskoče pričom o rodnoj ravnopravnosti.

S obzirom na to da su smatrali da im je previše vruće da na gotovo 30 stepeni, bez hlada, rade ceo dan na otvorenom u dugačkim pantalonama, Sajmon Majls (45) i njegove kolege setile su se da o ženskoj garderobi ne piše ništa u pravilnicima.

Tako se gradilište pretvorilo u nešto između maskembala i modne piste na otvorenom jer su se radnici pojavili u najšarenijim mogućim "modnim kombinacijama".

foto: Facebook / Chad Cusselle

Neki od njih su se snašli u obližnjem supermarketu, dok su neki orobili plakare svojih majki.

Od teksas suknjica, preko šarenih letnjih haljinica do upadljivih leopard printova, ženska garderoba zašarenila je gradilište u Čertsiju i to sve u kombinaciji sa robusnom obućom i maljavim muškim nogama.

"Kada sam došao kući i počeo da preturam po ženinom plakaru, pomislila je da sam skroz odlepio" kaže Sajmon i dodaje: "i jesam! za 20 godina sam prvi put čuo za pravilo da moram da budem u dugačkim pantalonama na ovoj vrućini".

On je odlučio da doskoči pravilima ženskom garderobom, donekle inspirisan sličnim primerom dečaka iz jedne škole u Oksfordširu koji su istu stvar uradili prošlog leta.

"Čak sam dobio i par zvižduka od kolega, atmosfera je bila zanimljivija nego prethodnih dana" rekao je on.

Kurir.rs / The Sun

Foto: Facebook / Chad Cusselle

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track