PRVA DAMA FRANCUSKE UMALO ODBILA MAKRONA: Otkriveno čega se Brižit najviše plašila u braku sa 24 godine mlađim Emanuelom! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

otvorila dušu

PRVA DAMA FRANCUSKE UMALO ODBILA MAKRONA: Otkriveno čega se Brižit najviše plašila u braku sa 24 godine mlađim Emanuelom! (VIDEO)

Planeta -

Francuska prva dama Brižit Makron zamalo je odbila da se uda za Emanuela Makrona zbog straha da bi on želeo da ima decu.

Kada su se upoznali, njemu je bilo samo 15, a njoj 39. Ljubav joj je izjavio posle samo nekoliko meseci poznanstva. Penzionisana profesorka, kojoj je danas 65 godina, u vreme započinjanja afere sa Makronom bila je u braku i imala je troje dece.

Suprotno njenim očekivanjima, afera je prerasla u ozbiljnu vezu, a danas 40-godišnji Emanuel imao je 18 godina kad je zaprosio Brižit. Svojoj bliskoj prijateljici Paskal Brižit je tada rekla kako je prestara za taj brak.

" Jedan dan je došla do mene i rekla mi: ''Emanuel želi da se venčamo.'' Rekla sam joj da tu ne vidim prepreku, a ona mi je onda rekla: ''Da, ali ne shvataš koliko on godina ima, a koliko imam ja. Možda će on hteti decu'' , priseća se Paskal, koja joj je potom rekla da, ako je s mlađanim Makronom sretna, neka izabere sreću.

Ovi novi detalji o zanimljivom predsedničkom paru objavljeni su u dokumentarcu "Brižit Makron: Francuska priča" prikazanom na francuskoj nacionalnoj televiziji. Brižit i Emanuel venčali su se tek 2007. godine, pošto se Brižit službeno razvela od svog prvog supruga. Njena najmlađa ćerka je u dokumentarcu rekla da je imala devet godina kad je saznala za majčinu aferu.

"U njihovom ponašanju videlo se da među njima ima nešto. Ako se pitate šta je to ljubav, reći ću vam da su to moja mama i Emanuel. Kad su zajedno, drugi svet za njih kao da ni ne postoji", rekla je.

"Znam da sam aferom povredila svoju decu, ali da nisam napravila takav izbor, propustila bih život'', rekla je Brižit, koja je, uprkos negodovanju okoline, ostala uz ljubav svog života.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track