OTAC MEGAN MARKL OTKRIVA: Princ Hari mi je rekao da dam šansu Trampu! Mislim da ga podržava! (VIDEO)
Foto: AP / Jane Barlow /pool, Profimedia

tomas markl o zetu

OTAC MEGAN MARKL OTKRIVA: Princ Hari mi je rekao da dam šansu Trampu! Mislim da ga podržava! (VIDEO)

Planeta -

Tomas Markl, otac Megan Markl, otkrio je da ga je princ Hari zamolio da "pruži šansu Trampu" što bi značilo da princ očigledno podržava američkog predsednika Donalda Trampa.

Kako je rekao u intervjuu za "Dobro jutro, Britanijo", Tomas je otkrio da Hari verovatno ima dosta pozitivnije stavove o Trampu nego što je ranije mislio, s obzirom na to da mu je princ jednom prilikom rekoa da "popusti maslo sa kritikama".

"Tokom jednog našeg razgovora požalio sam se da mi se ne sviđa Donald Tramp, a on je rekao 'Pruži Trampu šansu'. Nisam se složio s njim, ali i dalje volim Harija. To je bio njegov politički stav, a ja imam svoj" rekao je Toams Markl.

Upitan da li je Vojvoda od Saseksa Trampov fan, Markl je rekao "nadam se da sada nije, ali u to vreme je delovao tako".

On je istakao da je u kontaktu sa Harijem i da su se čuli telefonom više puta, uključujući i onda kada mu je Hari zatražio ruku Megan Markl. Tako je izneo još jednu kotroverzu u vezi sa Harijevim stavovima jer je, kako je rekao, stekao utisak da je princ "otvoren prema eksperimentu" britanskog napuštanja EU.

foto: UK Pool / Sky News via AP

Takođe, Markl je dodao da je tužan što je propustio ceremoniju venčanja, ali i ponosan na svoju kćerku i zahvalan princu Čarlsu što je "uskočio".

"Teško mi je palo što sam to gledao jer nisam bio tamo, ali u isto vreme moju ćerku je gledao ceo svet. Svi su gledali moju ćerku. Nisam mogao biti ponosnji", rekao je Tomas Markl i dodao da na vemčanju nije mogao imati bolju zamenu od princa Čarlsa, ali je želeo da je on drži za ruku.

Kurir.rs / Fox News

Foto: Profimedia, AP /Jane Barlow /pool

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track