MONSTRUMI SILOVALI SVOJU ĆERKICU (4) I PRODAVALI SNIMKE: Ukrajinski par zlostavljao dete od 2. godine, policija nema snage da ispriča šta je videla!
Foto: Profimedia

prodavali za bitkoine

MONSTRUMI SILOVALI SVOJU ĆERKICU (4) I PRODAVALI SNIMKE: Ukrajinski par zlostavljao dete od 2. godine, policija nema snage da ispriča šta je videla!

Planeta -

Ukrajinski par, uz koji teško ide reč "roditelji", uhvaćen je u prodaji video-snimaka na kojima seksualno zlostavljaju svoju 4-godišnju ćerkicu.

Muškarac (29) i žena (30), za koje se veruje da su rođaci, napravili su snimke, kako se veruje u Ukrajini a potom ih prodavali u Australiji za 70 dolara.

Nesrećnu devojčicu ovaj par zlostavlja, kako se navodi, od njene druge godine.

Par je uhapšen u Ukrajini, a kod njih su pronađeni i zaplenjeni video-snimci i seksualna pomagala. Monstrumi su pronađeni pomoću dojave australijske policije koja je dovela do velike istrage i hapšenja.

Australijski istraživači su zapazili bar kod na jednom od videa u kojem je 4-godišnja devojčica zlostvaljana u scenama eksplicitnog seksa sa roditeljima, i prateći bar kod došli su do lanca prodavnica u regionu Ukrajine.

Oni su potom pogurali ukrajinske kolege da potraže ovaj par koi su u početku jako teško locirali. Jedan od policajaca ih je nazvao "čistim zlom" dok ih je drugi označio kao "zveri". Nije međutim, poznato da li je iko u Australiji uhapšen zbog daunlodovanja ovih groznih snimaka.

Ukrajinska policija je otkrila da su film prodavali z asumu između 70 i 140 dolara u kriptovalutama u Australiji i Aziji. Kako je rečeno, par je menjao adresu u Ukrajini svaka tri meseca.

Neverovatno je i to da se na snimcima hapšenja vidi muškarac kojem stavljaju lisice i žena koje je "brižno" zaglila svoju ćerku.

Dete je potom odvedeno na lekarske preglede i smešteno u rehabilitacioni centar u Poltavi.

"Devojčica je bila u lošem stanju, potpuno izgubljena i pod stresom. U početku nije razgovarala ni sa kim" rekla je advokatica.

Sada, dodala je, priča sa decom i stekla je poverenje u neku od njih.

Prema izveštajima, roditelji bi mogli da dobiju 12 godina robije ukoliko ih osude, ali dete im nikada neće biti vraćeno. Najverovatnije će biti smešteno u hraniteljsku porodicu.

Zamenik 1. čoveka ukrajinske policije kaže da da tako gnusne scene nikada nije videlo iako je mislio da malo tog amože da ga iznenadi.

"Nakon onoga što sam video, nemoguće je ovu ženu nazvati majkom. Razumite zašto ne mogu da vam iznesem detalje onoga što je ovo stvorenje radilo detetu. Po mom mišljenu, ova žena ne može biti izlečena" rekao je Vašeslav Abroskin.

Kurir.rs / Daily Mail

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track