PRONAŠLA JE MLAĐEG MUŽA I ZBOG NJEGA OSTAVILA SVE: Kada je ubijen, shvatila je u kakvu se katastrofu uvalila!
Foto: Facebook

GRDNO SE PREVARILA

PRONAŠLA JE MLAĐEG MUŽA I ZBOG NJEGA OSTAVILA SVE: Kada je ubijen, shvatila je u kakvu se katastrofu uvalila!

Planeta -

Jedna Britanka je ostala zarobljena u Šri Lanki kada joj je ubijen suprug, zbog koga je ostala bez ičega.

Dajen De Zojsa (60), poreklom iz Edinburga, zatrpana je dugovima kada je njen suprug 26-godišnji Prijanjana de Zojsa ubijen prošle godine.

Ona je rekla da je mužu pozajmila ukupno oko 100.000 funti pre nego što su ga upucali napadači, za koje veruje da su ga ucenjivali. Dajen kaže da se sada oseća kao zatvorenik i da se plaši da će biti zaglavljena u Šri Lanki jer nema dovoljno novca da se vrati u Edinburg.

Ona je ostavila sve zbog mlađeg muža koga je upoznala 2011. godine dok je bila na odmoru u Šri Lanki.

Prijanjana de Zojsa je tada radio u hotelu u kojem je ona odsela i započeli su vezu. Međutim, sedam meseci kasnije ona se ponovo vratila u Šri Lanku i tada su se venčali. Dajan je prodala svoju kuću u Edinburgu pre nego što se 2015. godine doselila za stalno u Šri Lanku. Ona je u jednom trenutku ispričala kako veruje da je njen brak ipak postojao samo zbog novca.

"Trebalo je da znam da je sve to samo zbog novca. Moji prijatelji su mislili da se on ženi sa mnom samo zbog novca. Kada sam stigla ovde, tražio mi je novac non-stop", rekla je.

Iako su njeni prijatelji i porodica bili zabrinuti zbog te veze, želela je da im dokaže da greše.

"Svi moji prijatelji su mislili da je to loša ideja. Ali ja sam ga zaista volela i mislila da je i on mene stvarno voleo i želela sam da im dokažem da nisu u pravu", objasnila je.

Sada je, međutim, ostala i bez muža i bez mogućnosti da se vrati kući.

"Osećam se zarobljeno i plašim se da ću ovde umreti. Da bih napustila Šri Lanku, moram da platim da moje stvari pošalju kući. Treba mi i novac za let i da platim neko skladište za moje stvari dok ne nađem stan. U velikim sam dugovima", rekla je ona.

Dajan je pokušala da proda kuću koju je platila 60.000 funti, ali joj porodica njenog supruga to ne dozvoljava. Ona je dala i novac svom suprugu za minibus kako bi počeo da radi kao taksista. Međutim, ona veruje da su ga ubili oni koji su ga poznavali i koji su bili ljubomorni na njega.

"Njegov prijatelj mi je rekao da su bili ljubomorni na njega jer je bio bogat pošto je imao lepu kuću i minibus. Ucenjivali su ga. Dao im je nešto novca, ali oni su hteli još, a pošto im nije više davao, ubili su ga", kaže.

Dajan sad mora da izdržava sebe i njegovu porodicu i kako kaže, nagomilali su joj se računi, a potrebna joj je i medicinska nega.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track