OVO JE TAJNA PREVELIKIH CIPELA MEGAN MARKL: To je postalo trend, poznati NEMAJU IZBORA (VIDEO)
Foto: Reuters

provaljeni

OVO JE TAJNA PREVELIKIH CIPELA MEGAN MARKL: To je postalo trend, poznati NEMAJU IZBORA (VIDEO)

Planeta -

Megan Markl je bila je u centru pažnje na svom prvom pojavljivanju na konjskim trkama u Rojal Askotu.

Dežurni modni kritičari i brojni obožavaoci primetili su kako je vojvotkinja od Saseksa u Berkšajeru odabrala jednostavne kožne cipele, ali barem jedan broj prevelike. Modni stručnjak Herijet Dejvi izjavila je za San da se iza toga krije genijalan razlog.

“Slavne osobe često biraju jedan ili čak dva broja veću obuću kada idu na neki događaj ili su na crvenom tepihu. A iza toga se krije jedan razlog s kojim se svi možemo povezati. Naime, to rade kako bi izbegli žuljeve. Nema ništa gore od neudobnih cipela, a kada su slavne osobe poput Megan duže vreme na nogama, stopala često mogu da stradaju. Otečene noge mogu da prouzrokovati žuljeve i dugoročno kurje oči".

Ovo nije prvi put da je u centru pažnje veličina cipela. Kad su Megan i princ Hari službeno najavili svoju veridbu, vojvotkinja je fotografirana u bež cipelama koje su joj isto bile prevelike. Tada su fanovi mislili da je Megan slučajno kupila prevelike cipele, ali čini se da je to bio namerni potez da odmara pete tokom dugog dana na nogama.

Herijet je napomenula da nije lako hodati u cipelama jednu do dve veličine veće nego što ih inače nosite. Srećom, ima način da sebi olakšate. "Trik je da unutrašnjost cipele ispunite tkaninom ili pamučnom vunom, a to se uvek može lako izvaditi ako osjete da im je potrebno malo više prostora u cipelama".

Kurir.rs/Net.hr

Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track