PROVELA JE S MUŽEM 100 DANA U BRAKU: Kada je prvi put pogledala u njegov telefon ODMAH JE OTIŠLA U POLICIJU
Foto: Printscreen/Facebook

zgrozila se

PROVELA JE S MUŽEM 100 DANA U BRAKU: Kada je prvi put pogledala u njegov telefon ODMAH JE OTIŠLA U POLICIJU

Planeta -

Moli Klark (21) ispustila je telefon kada je otkrila prvi užasni video-snimak svog muža, koji je odmah predala policiji.

Mlada Moli prijavila je svog supruga policiji posle 100 dana provedenih sa njim u braku, posle otkrića da je tajno snimao decu i žene u toaletu restorana brze hrane. Moli Klark ispričala je da je ostala šokirana snimcima koje je pronašla na njegovom telefonu.

U telefon Ričarda Kupera je zavirila kada je posumnjala da je vara, ali je zgrožena bacila napravu kada je otkrila snimke iz toaleta gde je njen suprug radio.

Kasnije je otkrila da je Kuper (25) tajno snimao i nju u toaletu njihove kuće, pre nego što je počeo i u restoranu.

Na slikama koje je pronašla nalazilo se dete od pet-šest godina, tinejdžerka, i majka koja je menjala bebi pelene. Razbesnela se kada je ovog meseca izbegao zatvorsku kaznu, a osuđen je na samo dve godine uslovno.

"Shvatila sam da muškarac za kojeg sam se udala nije postojao. Nisam ga poznavala. Bio je lažov koji je živeo dvostruki život i nadam se da ga više nikad neću videti", rekla je Moli.

Kako je istakla, Kuper joj je tražio da ubedi roditelje da mu daju 500 funti, odbijajući da joj objasni zašto mu treba novac, a zatim joj rekao da ne gleda u njegov telefon pre nego što je izašao. Postala je sumnjičava, jer je Kuper već jednom prevario.

Telefon je bio zaštićen šifrom ali je na kraju uspela da je provali.

"Prvi video koji sam videla je dete koje ide u toalet. Samo sam bacila telefon", navela je.

Pozvala je majku da joj kaže šta je videla i otkrila još snimaka na telefonu, uključujući i jedan na kojem je pokazao svoje lice. Za nekoliko trenutaka bila je na putu do policijske stanice s njegovim telefonom.

Kako je, međutim, izbegao zatvorsku kaznu, plaši se da bi mogla da naleti na njega na ulici.

Kurir.rs/Miror

Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja