DOŠAO KUĆI PRAVO NA SVOJU SAHRANU: Porodica ostala u šoku kad ga je videla živog i zdravog! Evo šta se desilo!
Foto: Profimedia

POSLE 3 DANA

DOŠAO KUĆI PRAVO NA SVOJU SAHRANU: Porodica ostala u šoku kad ga je videla živog i zdravog! Evo šta se desilo!

Planeta -

Paragvajac Huan Ramon Alfonso Penajo (20) šokirao je svoju porodicu i prijatelje kada se vratio kući nakon tri dana i pronašao ih kako ispraćaju mladića za kojeg su verovali da je upravo on!

Penajo, meštanin sela Santa Teresa na granici s Brazilom, poslednji put pre nestanka viđen je u svom domu prošlog četvrtka. Nikom se se pre nestanka nije javio, niti rekao gde ide, a kako se tri dana nije pojavljivao porodica je policiji prijavila njegov nestanak. Ubrzo su ih kontaktirale lokalne vlasti s užasnom vešću - uz paragvajsko-brazilsku granicu pronašli su unakaženo telo mlađeg muškarca. Pozvali su porodicu da dođe u mrtvačnicu da ga identifikuje. Kako je telo bilo u neprepoznatljivom stanju, članovi porodice su bez puno razmišljanja, u tuzi i boli, potvrdili da je to Huan.

Područje uz granicu s Brazilom česta je ruta krijumčara droge pa pronalazak unakaženog tela nije retka pojava.

Ostatke tela prebacili su u selo i organizovali sahranu, prenosi 24sata.hr.

Treći dan od nestanka pravi Huan je ušetao u kuću kao da se ništa nije dogodilo, a uplakana porodica, rodbina, prijatelji zanemeli su od šoka kada su ga ugledali živog i zdravog.

Policijski službenik rekao je kako je policija vratila ostatke u mrtvačnicu i radi na utvrđivanju identiteta preminulog. Nije jasno gde je pravi Huan bio tri dana.

Kurir.rs/ 24sata.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track